Ana SayfaTeknolojiNotebook için Uygun Fiyatlı Temel Logitech Aksesuarları

Notebook için Uygun Fiyatlı Temel Logitech Aksesuarları

Logitech’in üstün kalitesini uygun fiyata sunduğu ürünler arasında yer alan M190 Tam Boyutlu Kablosuz Mouse ve Logitech MK270 Kablosuz Klavye & Mouse Seti, kablosuz teknolojiyi ve konforu bir arada yaşatmayı hedefliyor. Büyük elli kullanıcılar için tasarlanmış, kıvrımlı şekle ve gecikmesiz bağlantıya sahip Logitech M190 Tam Boyutlu Kablosuz Mouse, kablosuz teknolojiyi ve konforu bir arada yaşatmayı hedeflerken, MK270 Kablosuz Klavye & Mouse Seti 10 metreye kadar gecikme veya kopmayı önleyen güvenilir bir bağlantı sağlıyor.

M190 Tam Boyutlu Kablosuz Mouse, büyük elli kullanıcılar için tasarlandı. Uygun fiyatlı ve hassas bir imleç kontrolüne sahip mouse, doğru satır kaydırma özelliği sunuyor. M190, 10 metre mesafeye kadar güçlü, istikrarlı kablosuz bağlantı özelliği ile neredeyse hiç gecikme veya kesinti olmadan güvenle çalışabilmeyi destekliyor. Tam boyutlu, iki elle kullanıma uygun tasarıma sahip M190, hem sağ hem de sol el kullananlar için uzun saatler boyunca rahatça çalışmayı sağlıyor.
 
Tüm Dünya’da en çok satılan klavye ve mouse seti olan Logitech MK270 Kablosuz Klavye & Mouse Seti, kablosuz bağlantı teknolojisi sayesinde 10 metreye kadar gecikme veya kopmayı önleyen güvenilir bir bağlantı sağlıyor. Klavye 36 aya kadar pil ömrü sunuyor. 18 aya kadar pil ömrü sunan mouse ise, kullanıcıların yanında rahatça taşıyabilmesi için bilgisayar çantalarına ve ceplerine kolayca sığacak büyüklükte tasarlandı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI