Ana SayfaGüzellikNuxe ile Yaza Hazırlık

Nuxe ile Yaza Hazırlık

Nuxe vücudunuzu ve ruhunuzu yaza hazırlarken de yanınızda! Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE, vücut bakımına özel geliştirdiği ürünlerle %100 keyif veren, sıkı ve ışıltılı bir görünüm sağlayan, eksiksiz bir bakım deneyimi sunuyor. Nuxe Rêve de thé serisi eşliğinde tazelenmiş, enerji toplamış, ve Huile Prodigieuse® Néroli kuru yağ eşliğinde çatlaklardan arınmış, pürüzsüz bir cilde kavuşun.
 
 
Rêve de thé Serisi
 
Bütünsel bir bakım deneyimi vadeden vücut bakımı serisi Rêve de thé ile duyularınızı serbest bırakın. Cildi ve vücudun tüm kıvrımlarını güzelleştiren, ultra duyusal dokuları yeşil çayın nemlendirici etkisi ve canlandırıcı kokusu ile birleştiren bu seri, vücut ve zihin için %100 iyi hissetme rutininin anahtarı olacak. 
                                       
YEŞİL ÇAYIN AURASI
 
Laboratoire NUXE, %100 doğal bir yeşil çay özütü seçti: Zengin bir antioksidan kaynağı olan bu bitkinin şifalı özellikleri neredeyse 5.000 yıldır biliniyor. Rêve de thé formüllerinde kullanılan özüt Fransa’da çevre dostu biyoteknolojik bir işlem kullanılarak elde ediliyor: Aktif moleküller ile zenginleştirilmiş botanik hücreler, bitkinin küçük bir parçasından çoğaltılır. Bunlar daha sonra parçalanır, böylelikle etken maddenin cildi güçlendirme ve suyu tutma yeteneğini geliştirmek adına faydalarını anında ortaya çıkarmalarına olanak sağlanır. Bu aktif bileşeni, yoğun ve kalıcı nemlendirme sağlıyor.
 
DAHA SIKI BİR CİLT
NUXE laboratuvarları tarafından özel olarak geliştirilen Rêve de thé serisi ürünleri, bir arada kullanıldıklarında etkilerini artıran bir bakım deneyimi sağlıyor. Cildinizin daha sıkı ve taze görünmesi için selülitlere karşı mücadele eden ürünleri tamamlayan duş ve duş sonrası bakım ürünleriyle Rêve de thé serisi, vücut bakımına dair tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Serinin vazgeçilmez bir parçası olan sıkılaştırıcı etkili at kılı fırçası sayesinde Rêve de thé, bütünsel bir deneyim sunuyor.
NUXE BODY Rêve de thé SERİSİ
 
CANLANDIRICI VÜCUT PEELİNGİ
Yeşil çay özünü iki tamamlayıcı boyutta bambu taneleri ile birleştiren ultra ferahlatıcı bir vücut peelingidir. Tanecikli dokusu ve benzersiz kokusu eşliğinde: nemli cilde masaj ile uygulanan ovalama, duyuları uyarır ve ölü cilt hücrelerini uzaklaştırarak canlanmış, yenilenmiş bir cilt vadeder.

  
SIKILAŞTIRICI KREM
Vücudu sıkılaştıran ve zihne şefkat gösteren bu nazik kokulu krem, yeşil çay ve çavdar özlerini birleştirir. “Buz küpü etkisi” dokusu, ciltle temas ettiğinde nefis bir ürperti yaratır ve anında tonlama hissi verir. Cilt nemlenir ve gün geçtikçe elastikiyet kazanır, gözle görülür şekilde daha sıkı görünür.

 
CANLANDIRICI DUŞ JELİ
Yumuşaklık ve tazelik sağlayan duş jeli, güne dingin başlamanızı sağlar. Eriyen dokusu, cildi nazikçe temizleyen ince bir köpüğe dönüşür. Botanik temizleme sağlayan formülü ve yeşil çay özü ile ciltte yumuşak ve rahat bir his bırakır. Mucizevi kokusuyla hem gündüzleri hem de akşamları rahatlatır.

 
FERAHLATICI VÜCUT SPREYİ
Size kendinizi iyi hissettirecek hoş kokulu bir vücut spreyidir. Hem enerji verici hem de canlandırıcı, bağımlılık yaratan Rhubarb-Green Tea-Musk kokusuyla duyuları güçlendirir. Kalıcı kokusu sayesinde iyi hislerle sarılmış hissedeceksiniz.

 
24 SAAT FERAH HİSSETTİREN DEODORANT
Bu deodorant, cildin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen ve 24 saat * boyunca istenmeyen kokuları önlemek için mikrobiyotayı düzenleyebilen bir aktif bileşen üçlüsü ile “akıllı” bir teknolojiye sahiptir. Yeşil çayın canlandırıcı notalarıyla akıcı dokusu, ciltte ferahlatıcı bir his bırakır ve giysilerde iz bırakmaz. Rahatlamak ve anın tadını mükemmel bir huzur içinde çıkarmak için idealdir

 
CANLANDIRICI NEMLENDİRİCİ VÜCUT SÜTÜ
Vücut, bu ipeksi sütün dayanılmaz yumuşaklığından keyif alır: 24 saat nemlendirmeyi sağlamak için% 100 doğal kaynaklı 7 şekerden oluşan bir kompleks ile zenginleştirilmiş yeşil çay içerir *. Rahat dokusu hızla emilerek beklemeye gerek kalmadan hemen giyinmenizi sağlar. Zarif kokusu,
duyuları körükleyerek güne başlama enerjisi aşılar.

 
 
Huile Prodigieuse® Néroli
 
Portakal çiçeğinin yumuşak ve yatıştırıcı etkisiyle ruhunuzu ve cildinizi besleyin. Huile Prodigieuse® ruhu rahatlatan Néroli (portakal çiçeği) notaları içeren kokusuyla bir arada. Formülü %100 doğal olan yeni sertifikalı, organik kuru yağ cildi parlak bir ışıltıyla mükemmelleştiriyor.
 
IŞILDAMAK İÇİN KURU YAĞ
Organik ve bitkisel yağların (Organik Mürdüm Eriği Yağı ve Organik Susam Yağı) hassas kimyasıyla cildi ve saçları yağlı bir bitiş olmadan karşı konulamaz saten bir dokuya ve ışıltıya ulaştırır. %42’si organik olmakla beraber %100 doğal içeriklerden oluşturulan bu vegan formül cildi besler ve onarır.
 
EŞSİZ BİR VÜCUT BAKIMI İÇİN İPUÇLARIMIZ
Huile Prodigieuse® Néroli’nin düzenli kullanımda çatlak görünümünde azalma sağladığı dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. 56 günlük kullanımdan sonra bir dermatolog tarafından değerlendirilen çalışmada Huile Prodigieuse® Néroli çatlakların rengini %68 oranında azaltığı ölçülmüştür.En iyi sonuçlar için, Huile Prodigieuse® Néroli vücudunuzdaki kuru ve/veya çatlaklara meyilli bölgelere ağırlık verilerek dairesel hareketlerle (göğüs, bacak…) uygulanır.
** 56 günlük kullanımdan sonra bir dermatolog tarafından değerlendirilen iyileşme yüzdesi. Ortalama sonuç.
 
HUILE PRODIGIEUSE NÈROLI
Organik sertifikalı Néroli (Portakal çiçeği) ve bergamotun tatlı notaları ve yatıştırıcı etkisi sayesinde huzurlu anlar yaşatır.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI