Ana SayfaGüzellikNUXE Organic ile Doğanın Gücünü Tümüyle Hissedin

NUXE Organic ile Doğanın Gücünü Tümüyle Hissedin

Yeşil teknolojilerden elde edilen aktif içerikler

Adeta bir açık hava laboratuvarı olan doğa ve çeşitliliği, potansiyelini fark edebilenlere en etkili aktif bileşenleri sunuyor. Ve bu potansiyel, NUXE grubunun uzmanlığının kalbinde yer alıyor.
Bu yeni nesil sertifikalı organik cilt bakımı için NUXE, cildin temel ihtiyaçlarını karşılayan ultra etkili ve doğal kaynaklı aktif içeriklere sahip.

NUXE, yeşil teknolojilerden elde edilen aktif bileşenlere öncelik veriyor. Potansiyelini ortaya çıkarırken çevresel etkileri minimuma indirmek amacıyla her bir bitki için en uygun öz çıkarma ya da işleme yöntemini seçiyor. Elde edilen özler, güzel bir cilt için gözle görülür etki sunuyor.

DUYUSAL ORGANİK CİLT BAKIMI

Hislere ilham veren dokular ve kokular

Doğa bizi şaşırtmaktan ve duyuları uyandırmaktan hiçbir zaman vazgeçmiyor. Hedonizm felsefesini benimseyen NUXE ve NUXE ORGANIC deneyimi, her kullanımda haz ve duyusal bir yolculuk sağlıyor.
Her formül, benzersiz ve %100 doğal kökenli bileşimi olan kokuya sahip. Dokular anında cilde karışıyor, gerçek duyusal bir başarı…

ORGANİK CİLT BAKIMINDA ÇEVREYE VERDİĞİMİZ SÖZLER

Çevreye duyarlı bir yaşam döngüsüne sahip ürünler

Kuruluşundan bu yana NUXE grubu doğayı korumaya sadık kalmak ve bununla birlikte ürünlerinin doğaya olan etkisini azaltmak için sürekli çalışıyor. NUXE ORGANIC cilt bakım serisinin formüle edilmesi, paketlenmesi, geri dönüştürülmesi gibi yaşam döngüsünün her adımında çevreye karşı sorumluluk göz önünde bulunduruluyor.

“NUXE için doğa, her zaman ilhamın ve inovasyonun temel kaynağı olmuştur. Samimi ve doğal güzelliği odak noktasına alan vizyonumuz kadınların beklentilerine hitap ediyor: İlk olarak doğal güzellik yağlarının öncüsü Huile Prodigieuse®, devamında lider yaşlanma karşıtı doğal cilt bakım serisi ve son olarak 2008’de ilk lansmanı gerçekleşen NUXE Bio-Beauté® ile eczanelerde sertifikalı organik cilt bakım dalında öncüyüz.
Bugün, ektiğimiz tohumların sosyal değişim bağlamında derinlemesine kök saldığını görmekten çok memnunum. Şirketimizin uzmanlığı ve yeşil teknolojideki ilerlemeler, organik kozmetik ürünlerini yeniden yorumlamamıza izin vererek hayallerimizi daha etkili, arzulu ve inançlarımıza sadık kalarak hayata geçiriyor.” Aliza Jabès, NUXE Group Kurucu ve CEO’su
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI