Ana SayfaModaÖdüllü Yarışma: CAT Colorado

Ödüllü Yarışma: CAT Colorado

Kış aylarında ayaklarınızı sıcacık tutacak Cat botlarının ikonik modeli Colorado ile 90`ların grunge akımını yakalın! Kalite, rahatlık ve son trend renkleri bir arada sunan Cat, yeni tasarım ve renkleriyle gençlerin de favorisi olmaya aday.

90`ların grunge akımının dönüşüyle Cat`in Colorado modeli de bu akıma ayak uydurarak en güzel renkleri ön plana çıkarıyor. İlk olarak 1991`de satışa çıkan Cat Colorado, Rita Ora`nın da tercihi. 

Rita Ora`nın tercihi siyah olsa da Colorado`nun yeni modellerinin renkleri oldukça dikkat çekici. Kırmızıdan pembeye, metalik tonlardan yeşile pek çok renk tonunda karşımıza çıkan Cat botlarından sizin favori renginiz hangisi? Hemen burayı tıklayın, `Senin CAT`in hangisi?` oylamasına katılın. Anketi doldurduktan sonra, yarışmayı en çok arkadaşıyla paylaşan ilk 3 kişi, istediği Colorado modeli CAT`in sahibi olacak!

Yarışma 31 Aralık`ta son bulacak, kazananlar 2 Ocak Cuma günü açıklanacak.

Büyük bir hızla yayılan bu akımın bir parçası olan Colorado modelinin birbirinden farklı renklerine Yeşil Kundura Mağazaları, Yeşil Kundura Bayileri ve www.yesil.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

* Ödüllü yarışmamız sona ermiştir. Kazananlar ile email yoluyla iletişime geçilecektir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI