Ana SayfaGüzellikÖdüllü Yarışma: DKNY MYNY

Ödüllü Yarışma: DKNY MYNY

New York… Yaşamaktan büyük keyif alan tutkulu insanların yaşadığı dünyanın en güzel şehirlerinden biri! Her gün insanlar New York`a büyük hayallerle gidiyor ve çekinmeden kendilerini ifade ediyorlar.

Kendine güvenen, kendini gösteren kadının şehri New York! Peki ya o kadının kokusu? İşte New York`dan ilham alan DKNY`un yeni parfümü MYNY da tam da böyle bir koku! Meyve, çiçek ve baharatların baştan çıkarıcı karışımıyla karşı konulamaz bir his bırakıyor. 

Kalp şeklindeki şişe, pembe rengini gösterecek şekilde şeffaf ve gökdelenleri simgeleyen metalik kapağı ile DKNY MYNY`un reklam yüzü ise yine New York aşığı bir şarkıcı: Rita Ora! 

Topluluğun gücünden ilham alan, birey için yaratılmış olan DKNY MYNY ile sen de New York`un bir parçası olmak ister misin? Eğer cevabın evet ise, DKNY MYNY ödüllü yarışmamıza mutlaka katıl.

instagram.com/trendus hesabımız üzerinden gerçekleştireceğimiz yarışmaya  #MYNYkalbim hashtagi ile kalp temalı (Rita Ora`nın yaptığı gibi kendi kalbinizi yaptığınız) bir fotoğrafınızla katılabilirsiniz. 1 Ekim günü başlayacak ve 20 gün sürecek `kalp` temalı yarışmada en çok like`ı alan 5 fotoğraftan biri ol, Trendus`tan orjinal boy DKNY MYNY parfüm kazan!

* Yarışmamız sonlandı. Kazananlar @ozumsozumbir, @nurungozunden, @gonul_ala, @bayan_noel ve @hilal.dmrci oldu, kendilerini tebrik ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI