Ana SayfaGüzellikOlivia Palermo`nun güzellik sırları

Olivia Palermo`nun güzellik sırları

Olivia Palermo oldukça sağlıklı görünen saçlarının sırrının kullanmayı hiç ihmal etmediği saç maskesi olduğunu söylüyor. Palermo “Genç kızlığımda saç rengimi sürekli açtırıyor ve daha da sarışın olmaya çalışıyordum, daha sonra annem ve erkek arkadaşım saçlarımın yıprandığı konusunda beni uyardı. Saçlarımı sağlığına yeniden kavuşması için koyu renge boyattım, şimdi koyu rengin daha sofistike ve elegan durduğunu düşünüyorum. Benimde kendime en çok yakışan saç modelini bulmak zamanımı aldı. Ama en sonunda bana en çok yakışan modeli bulduğumu düşünüyorum” diyor.

Palermo cilt güzelliğinin sırrını ise dermatoloğu Dr. Dennis Gross’a borçlu. “Küçüklüğümden beri düzenli olarak Dr. Gross’a gidiyorum, derinlemesine bir cilt temizliği için her ayda mutlaka kendisini görüyorum. Bakımın ertesi günü ise dışarı çıkmıyorum.” Palermo’ya göre sağlık bir cilt için düzenli doktor kontrolü şart.

Peki Palermo’nun makyaj sırları neler? “Makyajda her zaman gözlerimi ön plana çıkarıyorum. Dumanlı göz makyajı, taze bir cilt ve yalın dudaklar günün her saati için tercih edebileceğim kurtarıcılarım. Ancak kedi gözü makyajını da çok seviyorum ve daha özel hissetmek istediğim gecelerde bu makyajı da yapıyorum."

Palermo en sevdiği güzellik ürünün ise ojeler olduğunu söylüyor. "Çocukluğumdan beri oje sürmeye bayılıyorum, manikür için her zaman vakit yaratabilirim, manikür yaptırırken günlük stresten bile kurtulduğumu söyleyebilirim.” Kırmızı ojeyi çok seven Palermo, stilini daha fazla öne çıkarmak istediği zamanlarda ise siyah oje tercih ediyor."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI