Ana SayfaMücevherOMEGA Yeni Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 İle Altına Bürünüyor

OMEGA Yeni Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 İle Altına Bürünüyor

1932 yılından bu yana Olimpiyat Oyunlarının ‘Resmi Zaman Tutucusu’ olan OMEGA, Temmuz ayında Japonya’da başlayacak olan bu görevi 29’uncu kez üstelenecek. Olimpiyat Oyunları podyumunun zirvesinde yer almak için gereken hassasiyet, mükemmellik ve bağlılık, OMEGA’nın doğasında var!

Yeni Seamaster Aqua Terra saatler, 38mm ve 41mm olmak üzere iki farklı ebatta sunuluyor. Modellerin her ikisi de ışıldayan sarı altın kasalarıyla göz alıyor. OMEGA her zaman olduğu gibi, saat ve mücevher yapımında premium standart olarak kabul edilen 18K altın kullanımı ile, yeni modellerinde de sadelik ve kullanışlılık arasındaki mükemmel dengeyi korumayı başardı.

Mavi deri kayışla sunulan saatlerin cilalı mavi seramik kadranları, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları ambleminden ilham alan lazer işlemeli desenleriyle dikkat çekiyor. Amblemin tamamı arka kapakta yer alırken, içeride İsviçre endüstrisinin en yüksek hassasiyet, performans ve manyetik direnç standardını garanti eden Co-Axial Master Chronometer Calibre çalışıyor.

Bu yeni saati bileğine takan ilk kişilerden biri, 23’ü altın olmak üzere toplam 28 Olimpiyat madalyasıyla, Olimpiyat tarihindeki en madalyalı sporcu olan Michael Phelps olacak. 2004 yılından bu yana OMEGA ailesinin bir parçası olan Michael, bir sporcu için zamanın ne kadar önemli olduğunu her zaman çok iyi biliyor.

Michael Phelps, “Bir Olimpiyat sporcusu olmak veya olmaya çalışmak 7 gün / 24 saatlik bir iştir. Kesintisizdir. İnsanın her anını alır.” diyor ve gıptayla bakılan altın madalyayı elde etmek için hangi aşamalardan geçmek gerektiğini çok iyi biliyor: “Olimpiyat Oyunlarına gerçekten hazır olmak için sıkı çalışmak, yoğun bir mücadelenin içinden geçmek zorundasınız. Beş kere çıktığım bu yolculuk hiç de kolay değildi. Ancak ortaya koyduğum özverili çalışmanın, bana hak ettiğim sonuçları kazandıracağını biliyordum.”

Yeni Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Gold Edition modelleri, OMEGA’nın 5 yıllık tam garantisiyle geliyor ve özel sunum kutusunun içinde sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI