Ana SayfaSağlıkOmni Diyeti nedir?

Omni Diyeti nedir?

Yaz ayları yaklaşıyor ve kış boyunca biriken fazla kilolardan kurtulmak için zamana karşı bir yarış başlıyor. Ancak yemek yemeyi seviyor, buna karşın yediklerinizin sağlığınızı kötü etkileyip size kilo aldırdığını düşünüyorsanız “Omni Diyeti”ni vakit geçirmeden okumalısınız. New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye’de Pena Yayınları tarafından yayınlanan “Omni Diyeti”ni Amerikalı beslenme ve sağlık uzmanı Tana Amen kendi deneyimlerinden yola çıkarak kaleme aldı.

2 haftada 5 buçuk kilo

Omni Diyeti yöntemiyle besinler ilacınız olacak, kilo verirken yemek alışkanlıklarınızı ve hayat perspektifinizi değiştireceksiniz. Tana Amen’ın denenmiş teknikleriyle iki haftada 5 buçuk kiloya kadar kilo verebileceksiniz.

Omni, hepsi demektir ve sağlıklı kaynaklardan gelen bütün besinlere ihtiyacınız vardır. Basit, bilime sayalı, bitkisel besinler ile yüksek kaliteli proteinlerin ideal oranından oluşan Omni Diyeti’nin içinde her şey vardır. Tana Amen’ın geliştirdiği diyet planına göre yüzde 70 meyve, sebze ve yüzde 30 protein tüketerek enerjinizi yükseltmek, hastalık riskini düşürmek, beyin ve hormon fonksiyonları düzenlemek, kilo vermek ve vücuda tamamen sağlık kazandırmak mümkündür.

Omni Diyeti içinizdeki doktoru ortaya çıkaracak

Optimal bir sağlık programı olan bu mucizevi diyet, ikişer haftalık üç aşamadan ve bunu takip eden bir bakım planından oluşuyor ve lezzetli tarifler ile sağlıklı yaşam tavsiyeleri içeriyor. Tana Amen tarafından denenmiş, gerçek tekniklerle yemek yeme krizi anlarında hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Gıda bilimine dayanan Omni Diyeti, size en doğru beslenme şeklini vaat ediyor ve içinizdeki doğal şifa gücünün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.

Samimi ve cesaretlendirici

“Omni Diyeti”nde Tana Amen, sizi tıp terimlerine boğmadan, detaylı ama kolay anlaşılabilir açıklamalarla tavsiye ettiği besinlerin sağlığa ve iyi bir yaşam sürdürmeye olan katkısını anlatıyor. Kitap, samimi tavsiyelerle zaman zaman arkadaşlar arasında bir sohbet havasına bürünürken, Tana Amen bir beslenme koçu gibi her adımda sizin yanınızda olacak ve sizi cesaretlendirecek. Kitap, neyi neden yapmanız gerektiğini açıklarken, aklınıza takılan tüm soruları da yanıtlayacak.

“Omni Diyeti” ile sadece yaza formda girmekle kalmayacaksınız; kalıcı bir hayat tarzı değişikliği yapıp ömrünüzün geri kalanında o değişiklikleri korumanın yollarını öğreneceksiniz. Omni Diyeti ile iki hafta içinde nasıl sağlıklı, mutlu ve enerjik hissettiğinizin farklına bile varmayacaksınız.

Omni Diyeti hakkında ne dediler?

“Beslenmeye pratik bir yaklaşım sunan Omni Diyeti ile sağlığınız için yararlı olan lezzetli yiyecekleri keşfedeceksiniz.”– Dr. Mehmet Öz

“Kişiye sağlığını geri kazandırmayı amaçlayan diyet programının bir diğer hedefi ise hayatınız boyunca bu beslenme düzenini sürdürebilmeniz.” – Merve Tığlı Çınar, Beslenme ve Diyet Uzmanı, Hürriyet Aile

“Omni Diyeti neyi yemeniz gerektiği karmaşasını es geçip hem düzgün yemeğe hem de düzgün sağlığa bir kerede ulaşmayı sağlayacak yol haritasını sunuyor.” – Dr. Mark Hyman, New York Times çoksatan listesindeki “Kan Şekeri Diyeti ” yazarı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI