Ana SayfaGüzellikÖnder Tirkayi'den Saç Hakkında İpuçları

Önder Tirkayi’den Saç Hakkında İpuçları

Pantene yeni ürünü “teknolojiyi saçlara taşıyan formül” etkinliğinde, markanın reklam yüzü Neslihan Atagül’ün saçlarına sihirli dokunuşlar yapan Pantene saç stilisti Önder Tiryaki’ye ayaküstü merak ettiklerimizi sorduk. 

Türkiye’nin önde gelen saç tasarımcılarından birisiniz. Öncelikle en çok merak ettiğimiz şeyi soralım. Hangi ünlüler saçlarını size emanet ediyor?
Neslihan Atagül, İrem Derici, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Öykü Serter.. Şu an unuttuklarım da olabilir.
 
Pantene’in saç stilisti olarak, Pantene marka elçisi Neslihan Atagül Doğulu’nun  dolgun ve canlı saçlarına hangi ürünlerle bakım uyguluyorsunuz?
Neslihan Hanım’a saçlarına her  şampuandan sonra mutlaka saç bakım kremini uygulamasını zaten öneriyorum ve kendisi de uyguluyor. Aynı zamanda Neslihan Hanım’ın saçları doğal saçlar olduğu için, Pantene argan yağını kullanıyor. Günde birkaç defa.  Çünkü bu ürünü Islak ve kuru saçlarla uygulayabiliyorsunuz.
 
Pantene’in yeni ürünü akıllı Pro-V Formülünden biraz bahseder misiniz?
İlk defa tanıştığımız bir formül bu. Yurt dışında da ilk kez piyasaya çıkacak olan bir formül. Formül özelliği şöyle; saçın boyuna ve ucuna nufüs ediyor. Aynı zamanda saçtaki hasar neredeyse, mesela ucundaysa hasarlı bölgeyi belirleyip, hasarlı olan noktaya bakımını sağlıyor. Bu daha önce hiç görülmemiş inovatif bir saç bakım ürünü.
 
Saçlarımız için ‘mutlaka kullanmalısınız’ dediğiniz bir ürün var mı?
Her şampuandan sonra mutlaka ‘saç bakım kremi’ni uygulamanız gerekiyor. Bu her insanın, günlük yapması gereken rutin bakım.
 
Son olarak gelelim 2017 trendlerine. Bu yılki saç renkleri ve kesimleri hakkında biraz ipucu istiyoruz..
Uzun saç hayatımıza tekrar geri dönüyor. Pantene’in bu yeni formülüyle de, artık saçlarınızı kestirmek zorunda kalmayacaksınız. Zaten ürünün de özelliği bu tam olarak. Kırık uç diye bir sorun artık yok, ortadan kalkıyor. Saçlarınız 2017’de bırakın uzasın. Sadece şekil için ihtiyaç duyuyorsanız kestirin derim. Bir diğer trend ise, küllü renkler yerini daha kum renklerine bırakıyor. Daha sıcak tonlar, daha sıcak sarı tonlarını çok fazla göreceğiz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI