Ana SayfaYaşamOne Billion Rising`le kadına şiddete hayır

One Billion Rising`le kadına şiddete hayır

Bütün dünyada One Billion Rising (1 Milyar Ayaklanma) sloganıyla düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” kampanyası İzmir’de Liyakat organizasyonu ile 14 Şubat 2013 Perşembe günü saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

Girişimciliği destekleyici çalışmalarının yanı sıra, kadına yönelik şiddete karşı da birçok proje üreten Liyakat, son olarak, Uluslararası “One Billion Rising” kampanyasına katılarak, dünyanın dört bir yanında insanlık dışı muameleye maruz kalan kadınlar için harekete geçiyor. One Billion Rising Projesiyle, tüm dünyada 1 milyar kadın, aynı anda dans ederek şiddete karşı yeni bir kadın devrimi ortaya koyacak.

İzmir’de Liyakat Derneği tarafından 14 Şubat’ta, saat 14.30’da, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek gösteriye STK, Odalar, İş dünyası da destek verecek. LİYAKAT Derneği üyelerinden olan 15 seçkin iş kadının katılımı ile gerçekleşecek olan dans gösterisi, dünyaca ünlü Anadolu Ateşi dans topluluğunun gösterisinden esinlenerek kareograflanacak.

Bütün dünyada gerçekleştirilecek projeye dahil olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, kadın hareketine destek olmak isteyen herkesi cinsiyet ayrımı yapmaksızın Cumhuriyet Meydanı’na beklediklerini dile getirerek, “Gülümsemeye muhtaç kadınlar için 14 Şubat’ta saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım. Şiddetin sadece kadınlara yönelik olmadığını biliyoruz. Bugün cinsiyet, yaş ayrımı olmadan pek çok kişi şiddete maruz kalıyor. Kadına karşı şiddet bittiği zaman dünyada her şey düzelecek” mesajını verdi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI