Ana SayfaDekorasyonOne Square Meter'dan Mutfak Tekstili Koleksiyonu

One Square Meter’dan Mutfak Tekstili Koleksiyonu

El işi tasarımlarını hep çok beğendiğimiz One Square Meter’ın yeni serisindeki favorilerimizi şimdiden belirledik bile. Doğal pigmentli organik tekstil boyası kullanarak hazırladıkları runner, amerikan servis ve yarım önlükler yine çok güzel. 

Sırf tüketilsin diye değil değer verilerek ve severek kullanılsın diye üretilen tasarımlarda baskı tekniği olarak tarihsel bir gerçekliğe dokunan ağaç baskıyı tercih etmişler. Ve hatta kendi deyimleriyle ‘ağaçla konuştuk. dokusundan çatlağına, en yakın hissi vereni seçtik. kalıplar oyduk. kendi desenlerimizi oluşturduk. kumaşların en serini olan keteni masaya serdik ve bastık. ağacın kumaşla yeni bir hikaye yazmasını seyrettik.’

Baskı olduğu için acaba çamaşır makinesine girmez mi sorusunun cevabını da hemen aldık. Baskıları doğal pigmentli organik tekstil boyasıyla ve özel bir teknik ile yaptıkları için tüm ürünleri çamaşır makinesinde yıkayabilip ve tekrar tekrar kullanabileceğimizi öğrendik.

Seride iki farklı desen yer alıyor; STRIPE ve RUNE. Her desen ailesi iki ekmek torbası (35cm x 35cm, 30 cm x 40cm), yarım önlük, iki amerikan servis (tamamı baskılı ve yarısı baskılı), runner ve kumaş peçete parçalarından oluşuyor. RUNE desenine özel bir de masa örtüsü bulunuyor; dilerseniz parka veya deniz kenarına gittiğinizde de yere sererek kullanabilirsiniz.
Serinin diğer parçalarını incelemek için burayı tıklayın!

• • • • •

http://onesquaremeter.co/
onesquaremeterco@gmail.com
https://www.instagram.com/onesquaremeterco/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI