Ana SayfaSağlıkOprah Winfrey’in Kilo Verme Sırrı

Oprah Winfrey’in Kilo Verme Sırrı

Oprah Winfrey senelerdir fazla kilolarıyla ve yo-yo diyetleri ile mücadele ederken, sonunda ona 19 kilo verdiren sonuca ulaştı. Weight Watchers Magazine’in Ocak/Şubat sayısında bu konu ile ilgili konuşan Oprah, sırrını açıklamaktan da çekinmedi.

“90 kiloyken iyiydim. Bir daha o noktaya gelmem, dedim. 86 kilo oldum. Bu da iyiydi. Eğer daha fazla kilo vermezsem, yine iyi olacağım. Hayatı dolu dolu yaşamak, kendin olma hali ve kendini kabul etme daha önce yapmadığım şeylerdi. Sayılara takıntılı olmak, sanırım yaptığım en büyük hataydı.”

“Kendime her sabah ‘Bunu bugün yapacağım,’ ‘Bunu bugün yapacağım,’ diyor ve daha sonra planıma sadık kalamıyordum. Artık bunu değiştirdim. Artık kafamda bir hedef yok. Belirli bir kiloya geldim ve bu benim için tamam. Olmak istediğim yer burası. Burada kalıyorum. Nasılsa vücudum bana ihtiyacı olan şeyi söyler.”

Oprah tüm bu süreçte keşfettiği ilk şeyin ‘niyet’ olduğunu söylüyor. “Niyet, dünyamı yöneten en güçlü prensip. Şirketimi ve hayatımı yönetirken sadık kaldığım prensip. Önce neden yaptığımı düşünmeden hiçbir şey yapmıyorum.”

“Kilolar yavaş yavaş gitmeye başladığında niyetimi de temize çekmem gerektiğini fark ettim. Bir elbiseye sığmak için, bir etkinliğe katılmak için veya diğer insanları kendime benzetmek için kilo verebilirdim. Bu kez öyle yapmadım; fiziksel, duygusal ve ruhsal açıdan olabildiğince sağlıklı olmak için kilo verdim. Bu kez her şey daha kolay oldu; çünkü niyetim çok açıktı.”

Oprah için söz konusu olan tartıdaki rakam değil. “Önemli olan hayatınızın içine nasıl sığdığınız. Hayatınızı kucaklamak. Hayatınızı onurlandırmak. Hayatınıza saygı göstermek.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI