Ana SayfaGüzellikOriflame`den yeni makyaj koleksiyonu The One

Oriflame`den yeni makyaj koleksiyonu The One

Oriflame Türkiye’nin marka yüzü Tülin Şahin’in katılımıyla, dünya lansmanı yapılan Oriflame’in yeni makyaj koleksiyonu The ONE,  Nisan ayında Türkiye’de. Oriflame The ONE ile farklı anların tüm makyaj ihtiyaçlarını dünyadaki son makyaj trendleri ışığında yeniden tasarlıyor.

The ONE koleksiyonu, moda ve güzellik dünyasıyla ilgili son yeniliklere ulaşılabilmesi için trend yaratan kişilerden oluşan “The One Topluluğu”nun görüşleri ve kadınların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturuldu. The ONE koleksiyonuyla güzellik ve modayı tek bir noktada birleştiren Oriflame, kadınların güzellik ihtiyaçlarına tek bir koleksiyonla çözüm sunuyor.
The ONE koleksiyonu farklı ihtiyaçlara çözüm getiren “Günlük Güzellik”, “Çarpıcı Güzellik” ve “Kalıcı Güzellik” olmak üzere üç farklı seriden oluşuyor. Çarpıcı Güzellik en özel anlarınızda göz kamaştırmanız ve çarpıcı bir etki yaratmanız için çözümler sunan bir seri olarak tasarlanmış. Oriflame, "Kalıcı Güzellik"le kadınları makyajları konusunda yarı yolda bırakmayacak bir seri sunuyor. "Günlük Güzellik"se kadınların gün boyu güzel kalma hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI