Ana SayfaTeknolojiOrkid'den Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Perio

Orkid’den Kadınların Hayatını Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Perio

40 yılı aşkın süredir kadınları ve genç kızları destekleyen Orkid, bu konudaki uzmanlığını teknoloji alanına taşıyarak yeni kişisel asistan uygulaması Perio’yu yayınladı. “Seni En İyi Bilen O” mottosuyla yayınlanan Perio, günlük hayat koşuşturması içinde kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Kullanıcılara birbirinden özel deneyimlere ulaşma imkanı sunan Perio, aynı zamanda Orkid ürünlerinden indirimli yararlanma fırsatı da sunuyor.

 

Regl takibini dijital ortama taşıyor

Birçok renkli özelliği bir arada bulunduran Perio, kadınların regl dönemlerini dijital ortamda takip edebilmelerine olanak sağlıyor. Regl dönemini dijital takvim ile takip eden kadınlar, hem zamandan tasarruf ederken hem de günlük aktivitelerinden ödün vermiyor. Kullanıcının regl dönemindeki düzenini, alışkanlıklarını ve bulgularını yakından takip eden uygulama, kullanım sıklığına bağlı olarak daha doğru tahminler yapmayı vadediyor. Perio ayrıca oyunlaştırılmış ödül mekanizması ile kullanıcıya keyifli anlar yaşatırken aynı zamanda özel fırsatlar da sunuyor.

 

Perio ile her an aktif ve zinde

Uygulama, kadınlara sağlık verilerini de düzenli takip edebilme fırsatını sunuyor. Kilo kontrolü, su tüketimi, uyku düzeni, vücut ısısı gibi fiziksel verilerin ve duygusal güncenin de tutulabileceği Perio ile kadınlar hayatın her anında zinde ve aktif kalıyor. Uygulama tüm bunların yanında gün içerisinde çeşitli bildirimler göndererek kullanıcıyı motive ediyor ve etkileşim kuruyor.

 

Perio’ya özel makaleler ve video içerikleri

Orkid’in kişisel asistan uygulaması Perio, uzmanların hazırladığı makalelere yer vererek, kadın sağlığına dair bilgi ve tavsiyeler sunuyor. Ayrıca sevilen isimlerin özel video içerikleriyle sağlıklı yemek tarifleri, kişisel bakım tüyoları, egzersiz önerileri ve sohbet videoları gibi birçok farklı içerik ve deneyim paylaşımı da mümkün oluyor.

 

Google Play Store ve App Store üzerinden indirilebilecek uygulama hayatın her anında kadınların yanında olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI