Ana SayfaModaOscar de la Renta'nın Yeni Kreatif Direktörleri

Oscar de la Renta’nın Yeni Kreatif Direktörleri

2014 yılında Oscar de la Renta‘nın ölümünden sonra, markanın kreatif direktörlük koltuğuna oturan Peter Copping, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile markayla yollarını ayıracağını duyurmuştu. Kreatif direktör arayışına giren ODLR nihayet aradığı ismi -isimleri- buldu. Markanın, geçmişte tasarım ekibinde yer alan 2 isim Laura Kim ve Fernando Garcia, ODLR’nın yeni kreatif direktörleri oldu.

Markaya yabancı olmayan bu iki isimden biri olan Laura Kim, 2003 yılından 2015‘e kadar markanın tasarım direktörü olarak görev aldı; aynı şekilde Fernando Garcia da 2009 yılından 2015‘e kadar markanın tasarım ekibinde yer aldı. İkili 2015 yılında kendi markaları Monse‘u kurmak üzere, marka ile yollarını ayırmıştı.

Modanın esaslarını ve yönetimini öğrendikleri yer olan Oscar de la Renta’ya geri dönecekleri için çok heyecanlı olduklarını söyleyen ikili, geçtiğimiz yıl kurdukları marka Monse ile de uygulamaya koydukları bilgilerini daha da pekiştirerek ODLR’da uygulayacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ODLR’nın Ceo’su Alex Bolen de Laura ve Fernando’nun yıllarca ODLR’nın tasarım ekibinde çalıştığını ve onların yeteneğine güvendiklerini söyledi. Çok kısa bir süre içinde Monse’u kuran ve yine çok kısa bir zaman zarfında markaya bir vizyon kazandırmayı başaran bu ikiliye, Monse için de destek olacaklarını söyleyen Bolen, Kim ve Garcia’nın olağanüstü yeteneklerini en kısa zamanda ODLR’ya yansıtacaklarını da beklediğini söyledi.

Laura ve Fernando’nun ODLR için hazırlayacakları ilk koleksiyonları Sonbahar/Kış 2017 sezonu için olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI