Ana SayfaGüzellikÖzge Özpirinçci`nin ilk kez boyattığı saçları

Özge Özpirinçci`nin ilk kez boyattığı saçları

Koleston Özge Özpirinçci işbirliği ünlü oyuncunun saçlarını ilk kez boyatmasıyla sonuçlandı. Özpirinçci saçlarını Kolekston`un Forever Red serisinden koyu kızıla boyattı. Basın daveti ile tanıtılan yeni seriyi saç stilisti Önder Tiryaki ile birlikte Özge Özpirinçci`den dinledik.
Koleston’un, 6 haftaya kadar yoğunluğunu koruyan renkleriyle büyüleyici güzelliğe erişmek için doğru seçim olduğunu vurgulayan P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki; “2015-2016 yılı saç trendlerinde ön plana çıkan saçlar; kumral ve  kızıl bakır tonlar, kumral zemin üzerine sarı ışıltılar, baharat tonları ve  bakır ışıltılar… Açık tenliler hemen hemen kızılın her tonunu rahatlıkla kullanabilirken, buğday tenliler ise yansımalı kızıl tonlarını tercih edebilirler. Koyu tenli kadınların da kızıldan korkmalarına gerek yok. Bu tene sahip kadınların koyu kızıl tonlarını severek kullanacaklarını düşünüyorum. Bunun yanı sıra sombre dediğimiz tekniği uygulayarak kumral zemin üzerine kızıl bakır, bakır sarı  tonları enfes oluyor. Bunlar önümüzdeki aylarda da çok sık göreceğimiz tonlamalardan olacak. Doğru renk seçiminde kızıl renk her yaşta olağanüstü sonuçlar verir” diyor.
Değişimin saçla başladığına inanan ve saç rengini Koleston Forever Red Serisi’nden “Koyu Kızıl” olarak belirleyen Koleston’un Yeni Marka Elçisi Özge Özpirinçci, “Son zamanlarda aynaya baktığımda hep aynı kadın olduğumu fark ettim ve yeni bir şeyler denemek istedim. Dizilerde, filmlerde, dergilerde, yer aldığım tüm projelerde hep aynı saçlarla karşınıza çıktım. “Değişmem Lazım” dedim ve istediğim yoğun renk için sadece Koleston’a güvendim. Saç rengimi değiştirerek kendimi baştan yarattım. Hayatımda daha önce hiç yapmadığım bir şeye cesaret etmek benim için biraz zor oldu ama aynı zamanda bunu Koleston ile yapacağım için de içim rahattı. Yeni saçlarımla aynaya baktığımda kendimi daha cesur ve daha özgüvenli hissediyorum. Ben bu yeni Özge’yi çok sevdim, umarım siz de seversiniz. Ben içimdeki tutkulu kadını Koleston’la keşfettim, şimdi sıra sizde…” diyor.
Koleston Forever Red Serisi tavsiye edilen satış fiyatı: 16,49 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI