Ana SayfaYaşamÖzgün Sandviçler ve Burgerler Monochrome’da

Özgün Sandviçler ve Burgerler Monochrome’da

Brasserie konseptine özgün bir anlayış getiren Monochrome, sandviç ve burger çeşitleri ile misafirlerine farkı lezzet alternatifleri sunuyor. 
 
Monochrome’un yenilenen menüsünde yer alan sandviçler, çeşitliliği ve lezzetleriyle fark yaratıyor. Brioche ekmeği ile hazırlanan Karidesli Brioche Kırmızı soğan turşusu, acı salsa sos ve avokado ile hazırlanan Açık Dana Lokum Sandviç ve İtalyan Usulü Baharatlı Köfte Dürüm, doyurucu lezzetleriyle öne çıkarken Kızarmış Domates ve Mozzarella Peynirli Panini Sandviç klasik tatlardan vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor.
 
Brie Peyniri ve Trüflü Tavuk Sandviç ve Tavuklu Sezar Dürüm ise tavuk severler için menüde sunulan alternatiflerden. Balsamik sirke ile tatlandırılmış ızgara piliç, güneşte kurutulmuş domates, siyah zeytinli foccacia ve baharatlı salsa ile hazırlanan Piliç Battuta ise Monochrome’un özel reçeteleri ile hazırlanan lezzetlerden biri.
 
Dana eti, domates, yeşil lorosso, turşu, zingy mayonez sos ve karamelize soğandan oluşan Monochrome Burger, patates kızartması ile servis edilirken, peynirden vazgeçemeyenler için çedar peynirli Monochrome Cheeseburger, leziz bir tercih oluyor. Vegan misafirlerini de düşünerek yenilenen menüsünde vegan lezzetlere de yer veren Monochrome, fasulye, havuç, kabak ve sote mantar ile hazırladığı tofulu Vegan Mini Burgerler ile farkını ortaya koyuyor.
 
Monochrome’un günün her saatine uygun alternatifler sunan zengin menüsünü deneyimlemek ve kendine has atmosferinde vakit geçirmek için rezervasyonunuzu 0212 296 20 42 numaralı telefondan yapabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI