Ana SayfaMücevherPandora İle Seni Seviyorum Demenin Farklı Yolları

Pandora İle Seni Seviyorum Demenin Farklı Yolları

Romantizmi bir üst seviyeye taşımak için hazırlanmış tasarımlar Pandora Sevgililer Günü koleksiyonunda. Hediye olarak ister zarif ve klasik bir çift kalpli küpe ister güller ve yüzükler seçmiş ol, yılın en romantik gününde aşkını kalpler ve ışıltılı taşlarla bezeli mücevherlerle kutla!
 
Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli Sevgililer Günü koleksiyonunu anlattı: “Romantik hediyelerin illa ki sıkıcı olmadığını göstermek istedik. Kalpler daima severek kullandığımız görsel simgelerden ve Pandora DNA’sının ayrılmaz bir parçası.”
 
Pandora Sevgililer Günü Koleksiyonunda aşkın birçok formu olduğunu ve de kusurlarıyla güzel olduğunu anlatmak için yeni el çizimi kalp tasarımları hazırlandı. Kalp figürü bir klişe olmaktan çıkarak sevgini ifade eden bir sembole dönüşüyor.
 

AŞKINI İKONİK CHARM’LARLA GÖSTER
 
Pandora’nın yeni koleksiyonunun öne çıkan charm’larından Sallantılı Özel Işıltılı Kalp charm, Kafes İşi Özel Pembe Kalp charm ve yeni Aşk Kuponu charm ile onun her halini her an sevdiğini ifade et.
 

Klasik kalp figürüyle gerçek romantizmini aktaran, parıltılı klips charm’lar Pandora Reflexions bilekliklerde göz kamaştırıyor. Kalp şeklinde tasarlanan 925 ayar gümüş ve Pandora Rose bilekliklerin bir yüzü taşlarla süslü ve diğer yüzü kabartmalı Pandora logosu ile taçlandırıldı.
 
Her baktığında seni hatırlatacak çok özel tasarımlar Pandora mağazalarında!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI