Ana SayfaMücevherPandora Star Wars Koleksiyonuyla Geliyor!

Pandora Star Wars Koleksiyonuyla Geliyor!

Pandora, Lucasfilm işbirliğiyle hazırladığı ve ilhamını Star Wars’dan alan özel bir koleksiyonla geliyor. Merakla beklenen koleksiyon, Star Wars karakter ve sembollerinden oluşan bilezik, charmlar ve bir tane de koleksiyoner mücevherden oluşuyor.
 
Pandora Baş Tasarımcısı Stephen Fairchild, koleksiyonu dair yorumlarda bulundu: “Star Wars’ı mücevherlerle hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Star Wars galaksisi Pandora ile mükemmel uyum sağlayan, zengin detaylı karakter ve yaratıklarıyla en sıradışı hayal gücü ürünlerinden biri. Pandoraseverlere, en sevdikleri hikaye ve dünyalarının içine girmelerine yardım etmekten daha çok sevdiğimiz bir şey yok, bundan dolayı bu ustaca şık aksesuarlar aracılığıyla tutkularını nasıl ifade edeceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”
 
Pandora tasarımcıları, koleksiyonu oluştururken Lucasfilm ile yaptıkları işbirliğinde, her bir parçanın detayını düşünerek ilerlemiş ve çıkan sonucun stil odaklı olup, Star Wars tutkunlaının hayranlıklarını gösterebilmesi için ideal olmasını sağlamışlar.
 
Star Wars x Pandora koleksiyonu, dünya çapında, 1 Ekim 2020’den itibaren mağazalarda satışa sunulacak. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI