Ana SayfaMücevherPandora’nın Yeni İkonu: Trok Örgülü Zincir

Pandora’nın Yeni İkonu: Trok Örgülü Zincir

İddialı ve Stil Sahibi
Pandora Moments, bu sezon koleksiyonuna yepyeni, iddialı ve stil sahibi bir tasarım katıyor.
Hem kolye hem de bileklik olarak tasarlanan Trok Örgülü Zincir, ışığı çeşitli açılardan yakalamak ve yansıtmak için piramit şeklindeki dairesel çivilerle ustalıkla tasarlandı. 925 ayar gümüş zincir, tasarımın tamamlayıcısı sonsuzluk kalp ıstakoz kapamasıyla Pandora’nın ikonik mücevherlerinden olmaya aday.
 
Pandora Moments Trok Örgülü Zincir Kolye’yi tüm boyutlardaki Pandora Moments O Kolye Ucu ve Kalp Charm Kolye Ucu ile birlikte kullanabilir, Pandora Moments Trok Örgülü Zincir Bilekliği ise en sevdiğin charm’larla donatabilirsin.
 
Trok Örgülü Zincirin Sevgililer Günü dönemi için ideal kapaması, tasarımında hem sonsuzluk hem de kalp sembollerini barındırıyor. Sonsuzluk işaretinin kalp formuna uyarlanmasıyla tasarlanan bu kapama, kolayca açılıp kapanıyor.
 
Maskülen ve Feminen Çizgiler Bir Arada
Trok Örgülü Zincir, maskülen ve feminen unsurları bir arada barındıran dokusuyla dengeli bir estetiğe sahip. Sert ve yumuşak detaylar, herkese hitap eden bu ikonik tasarımı son derece kapsayıcı hale getirdi. Pandora, kendini ifade etmenin, hikayeni anlatmanın ve kendine özgü parçaları göstermenin en yeni yolunu sunuyor.
 
Pandora’nın Dünü ve Bugününü Kutlayan Bir Tasarım
1982’de Danimarkalı kuyumcular Per & Winnie Enevoldsen ve onların özenli zanaatkarlığa bağlılıklarıyla başlayan Pandora’nın hikayesi bugün hala merkezinde aynı titizlikle devam ediyor. Yeni Trok Örgülü Zincir de tam olarak bu özenin bir eseri. Zincirin kapamasında yer alan sonsuzluk sembolü, herkesin kendini dilediği şekilde ifade edebilme özgürlüğüne bağlılığına, yani sonsuz seçeneklere işaret ederken bunu Pandora tasarımlarının kalbinde yatan sembolizmle gerçekleştiriyor.
 
Sen de hikayeni anlat!
Çok daha stil sahibi, çok daha ikonik.
 
#MomentsWithPandora
 
Pandora’dan Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Önemli Adımlar
– Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğer olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.
– Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.
– Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.
– UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI