Ana SayfaGüzellikPantene Güzellik Elçisi Chiara Ferragni Oldu

Pantene Güzellik Elçisi Chiara Ferragni Oldu

Online stil dünyasının tartışmasız en büyük fenomeni olan Chiara’nın bugüne kadarki ilk güzellik projesindeki ortağı Pantene oldu. 5 milyondan fazla Instagram takipçisine sahip moda yıldızı olan Chiara, #PanteneSaçı’nın yüzü olacak.

Stil düşkünlerine trendleri ve revaçta olan keşifleri sunmada öncü olan Chiara, yeni güzellik sırrını dünyaya anlatıyor: Pantene’in yeni Histidin teknolojisini barındıran saç bakım kremlerinin düzenli kullanımı: "İster boş günlerimde kendi saçımı yapıyor olayım, ister bir moda projesi için seyahat ediyor olayım, görünümümü yenilemek yaptığım şeyin bir parçası. Saçım çok fazla işleme maruz kalıyor ve bir gün içerisinde pek çok kez saçımı yapacak olsam bile, saçımın güçlü, bakımlı ve sağlıklı kalmasına ihtiyacım var. İşte bu nedenle ortaya çıkarttığım revaçtaki tüm moda trendleri arasında Pantene, görünümümün ve sağlıklı programımın temel bir parçası haline geldi."  

Pantene`in en yeni elçisi olmasıyla ilgili olarak Chiara şöyle diyor: "Saçlarım güzel olduğunda, daha güzel ve daha güçlü göründüğümü ve hissettiğimi düşündüm her zaman. Gençlik yıllarımda, dergilerdeki reklamlar ve fotoğraflardan etkilenerek Pantene`i keşfettim. Ve çok fazla seyahat etmeye başladığımda da saçımı Pantene’e emanet ettim. Aktif bir hayata sahip olan her kadının olduğu gibi artık benim için de sağlıklı görünen saçlar iyi bir tarzın anahtarı; özellikle de arka arkaya etkinlikler ve fotoğraf çekimleri olduğunda ve günde birkaç kez saç stilimi değiştirmem gerektiğinde!  Bu nedenle bence saçı yenilemenin ve yeniden gönüş rahatlğıyla şekillendirmenin sırrı, saçın sağlıklı görünümünü tutmak."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI