Ana SayfaYaşamParsons`a Türk dekan: Burak Çakmak

Parsons`a Türk dekan: Burak Çakmak

Amerika`nın ünlü moda okulu Parsons The New School for Design, moda bölümüne dekan olarak Türk asıllı Burak Çakmak`ı atadı. Ağustos ayında görev başına gelecek olan Çakmak, son 2,5 senedir Swarovski`nin Vice President`lığını yapıyor.

BFA Moda Tasarım, ASS Moda Tasarım, ASS Moda Pazarlaması ve MFA Moda Tasarım gibi programların sorumluluğunu üstlenecek olan Barış Çakmak, üniversite eğitimine ODTÜ`de Uluslararası İlişkiler okuyarak başladı; sonrasında 2 ayrı üniversitede MBA yaptıktan sonra, son olarak Cambridge Üniversitesi`nde `Sustainable Business` üzerine master yaparak eğitim hayatını tamamladı. 

Parsons`ın yönetici dekanı Joel Towers ise açıklamasında dünyada neler olup bittiğini önemsediklerini ve tasarımın ticarileşmede kötü bir etkisi olmasına rağmen katkıda da bulunabileceğini, sorun çözümünde de rol alabileceğini savundu. Ayrıca Cakmak`a bu konuda fazlasıyla güvendiğini, olağanüstü bir uluslararası deneyime sahip olduğunu ve disiplinler arası ruhuna, hırslı vizyonuna inandığını söyledi. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI