Ana SayfaYaşamPastanın Öykü`sü ile renkli kutlamalar

Pastanın Öykü`sü ile renkli kutlamalar

Bize bu sene yılbaşı sevinci erken geldi. Pastanın Öykü`sünün sahibi Öykü Özedincik`in Trendus`a özel olarak yılbaşı temalı hazırladığı cupcake`ler ofise geldiği anda ilgi odağı oldu. Cupcake`lerin üzerindeki süslemeler öylesine bir bütünlük içindeydi ki cupcake`leri yemeye başlamadan önce bakmaya doymamız gerekti. Her bir detayı düşünülen bu cupcake`lerin görüntüsü kadar tadı da bir harikaydı. Üstündeki süslemelerden ayrılabildiğimiz anda cupcake`leri sildik süpürdük ve doğumgünü gibi özel günlerinizde siz de bu yetenekli ellerden faydalanabilesiniz diye `Pastanın Öykü`sü`nü sizinle de mutlaka paylaşmak istedik.

Öykü Özedincik sadece cupcake değil aynı zamanda kişiye özel pastalar, cakepoops, nikah şekeri ve kurabiyeler de tasarlıyor. Hangisini isterseniz size onu hazırlayıp hayalinizdeki görüntüyü hayata geçirebiliyor. Kişiye özel pastalar, pastanın konseptine uygun stand tasarımları ile teslim ediliyor. Kurabiyeler ise sepet yada vazo (çubuklu kurabiyeler) içinde sunulabiliyor. Peki ama bu pastaların içeriğinde neler olabiliyor? Pasta ve cupcake`lerin kremaları vanilya, çikolata veya istenilen herhangi bir meyve aromasından yapılabiliyor. Malzeme olarak da her türlü meyve, kuruyemiş ve çikolata çeşitleri kullanılabiliyor. Yani aslında dışı gibi içi de sizin tercihinize kalıyor. Süslemelerin hepsi de yenilebilir, o konuda aklınızda hiç bir soru kalmasın; sadece o kadar güzel tasarımları yemeye kıyabilir misiniz orasını bilemiyoruz. Biz şayet üstlerini ayırıp süs olarak saklamaya karar verdik. 

Sipariş verme süreci de bu tip özel tasarımlarda önemlidir. Düğün, nişan veya kurumsal gibi büyük ölçekli sipariş olmadığı sürece 2 hafta öncesinden siparişi vermiş olmak yeterli oluyor. Büyük işlerde ise 1 ay öncesinden siparişin verilmiş olması gerekiyor. Bu süreçte Öykü, öncelikle siparişi verenden istediklerini en detaylı şekilde dinliyor, sonrasında ise aklında oluşturduğu şeyi pastanın sahibiyle paylaşıyor ve de bunun üzerinden tasarımın son haline doğru ilerleniyor. Pasta ve dolgulu cupcake`ler sadece İstanbul içine gönderilebilse de dolgusuz cupcake, kurabiye ve nikah şekerleri kargo yolu ile farklı şehirlere de gönderilebiliyor. Yani bu renkli tasarımlara ulaşmak için İstanbul`da olmanız şart değil. 

Krema dolgusu olmayan cupcake`ler buzdolabının dışında 2-3 gün boyunca saklanabiliyor. Dolgulu olanlar ise buzdolabında saklanmalı ancak üzerindeki şeker hamuru dolaptan çıktıktan sonra nemlenebileceği için ertesi güne aynı şekilde kalamayabilir, o sebeple aynı gün içinde tüketmek daha doğru.

Pastanın Öykü`sünde fiyatlar ise şu şekilde: Cupcake`lerin tanesi 7.5 TL, pasta dilim fiyatı (detaya bağlı değişiyor) 8-15 TL, kurabiyeler ise 3.5 – 5 TL aralığında… Yani çok uygun…

Bizim yılbaşı neşesini yaşadığımız bu güzel tasarımın size göre olanını sipariş etmek için hemen www.pastaninoykusu.com adresinden veya Pastanın Öykü`sü Facebook sayfasından iletişime geçebilirsiniz.  

`Her insanın bir öyküsü var ben bunu pastalarla görsel bir şölene çeviriyorum.` diyen Öykü Özedincik`in birbirinden güzel tasarımlarını yakından incelemek için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI