Ana SayfaYaşamPatili Dostunuz İçin Çevre Dostu Yeni Yil Hediyesi

Patili Dostunuz İçin Çevre Dostu Yeni Yil Hediyesi

Adını Dogs Of İstanbul’un kısaltmasından alan Türkiye’nin ilk ve tek sürdürülebilir doğa dostu evcil hayvan markası DOG.İST, paslanmaz çelik mama ve su kaplarıyla modern, ergonomik ve dayanıklı ürünler arayanlar için yeni yıla özel seçenekler sunuyor.

 

Minimalizm ergonomiyle buluştu

 

Modern ve minimal şıklığı evlerinize getiren mama kapları, antibakteriyel olma özelliği sayesinde evcil hayvanınızı mikrop ve bakterilerden koruyor. Temizlenmesi kolay ve makinede yıkanabilen paslanmaz çelik kaseleri kullanım kolaylığı sunarken, yerden yüksek tasarımı ile patili dostlarınız için ergonomik bir kullanım sağlıyor. İki farklı boyuta ve üç renk seçeneğine sahip DOG.iST mama kapları dış mekan kullanım özelliği ile de dikkat çekiyor. 

 

Hayatınızın her anına eşlik eden patili dostlarımız için özel olarak tasarlanan DOG.iST mama kapları ile 2023 çok daha keyifli geçecek. Farklı renk ve boyut alternatifleriyle hem evinizin dekorasyonuna hem de evcil hayvanınızın dünyasına renk katabilirsiniz. DOG.İST mama kaplarına dogist.co/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI