Ana SayfaYaşamPaul Banks 13-14 Şubat’ta Babylon’da

Paul Banks 13-14 Şubat’ta Babylon’da

Aynaya günde kaç kez bakıyorsunuz? Aynaya her bakışınızda kendinizi gerçekten ne kadar görebiliyorsunuz? Veya hangi hayallere dalıyorsunuz kalabalıklar içinde? Bambaşka yerlerde, farklı vücutlarda olduğunuzu hiç mi düşünmüyorsunuz? Hayatın gerçekleri arasında kendinizi nasıl tanıyor ve tanımlıyorsunuz? Kaç kimlik ve kişilik yüklüyorsunuz benliğinize? Hiç düşündünüz mü? Siz içinizde kaç kişilik bir hayat taşıyorsunuz?

Cevap verme sırası Paul Banks’e geldiğinde onun verecekleri şöyle özetlenebilir: 3 Mayıs 1978 doğumlu Paul, 1997’den beri Interpol grubunun vokali olan Paul Banks, 2009 senesinde Julian Plenti Is… Skyscraper albümünü ve 2012’de Julian Plenti Lives… EP’sini çıkartan Julian Plenti ve 23 Ekim’de Banks albümünü yayınlayacak olan Paul Banks.

Evet, Paul Banks tek bir vücutta –en azından bildiğimiz kadarıyla- dört kişilik hayat yaşayan/taşıyan bir adam. Melankolik sesini her duyduğunuzda başını göğsünüze yaslayıp, “Üzülme, geçecek, geçmese de buradayız işte,” demek isteyeceğiz türden bir adam. Interpol’le verdiği kalabalıklar içinde kaybolmuş hissinin yanında Julian Plenti’yle kendini ikili ilişkileriyle tanımlamış bir adam. Kendi adını taşıyan solo projesiyle özüne dönen ve fakat halihazırda olduğu ben’den kopmadığının sinyallerini vererek bizi yine saykodelik ruh hallerine sokmayı vaad eden bir adam.
1 Haziran 2011’de Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilen Interpol konserinin ardından -bu kez- Paul Banks ‘adıyla’ bir kez daha İstanbul’a gelecek olan bu adam, 13-14 Şubat 2013 tarihlerinde Babylon sahnesinde yazacak çekici detoneliğin kitabını, bir kez daha. Grubun Turn on the Bright Lights adlı çıkış albümünün üzerinden on sene geçmesine rağmen ateşi asla düşmeyen, yazdığı şarkı sözlerini içimize işleyen gitar riffleriyle harmanlayan ve sesinin büyülü tınısından hiçbir şey kaybetmeyen bu kim olduğu asla tam olarak bilinemeyecek adamla buluşmamıza daha aylar varken biletlerin 14 Eylül’de satışa çıkacak olması günlerin de benzer hızla geçeceğinin bir işareti. 
İster aynaya baktığınızda sadece kendinizi görün ister geleceğe dair planlar yapmaktan kaçının, yine de siz siz –veya bir başkası- olun bu orta vadeli planı takviminizin bir köşesine not etmeyi unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI