Ana SayfaModaPayetli ceketler

Payetli ceketler

Parlak ve pullu ceketler bu sezon da yükselişini sürdüriyor. Işıltıyı sevenler bu yönden çok şanslı… İster gece gezmelerinde ister gündüz sade bir kıyafete şıklık katmak için kullanın. Her türlü kullanımınıza uygun olacaktır. Gece gezmeleri ve partiler için daha uygun görünmesine rağmen, günlük kullanımda da karşımıza çıkıyor pullu ceketler.

Hem jeanlerle hem sade kesimli pantolon ya da etekleriniz de, hem de klasik kesim elbiselerinizin üzerine deneyebilirsiniz. İster daha maskülen parçalarla karıştırın, isterseniz tamamiyle seksapele odaklanın… Sonuç hep çok şık oluyor. Hollywood ünlüleri de bu trendin sıkı takipçisi. Özellikle ünlü şarkıcı Beyonce, bir çok sahne şovunda ve katıldığı tanıtımlarda pullu ceketleriyle objektiflere yakalandı.

Paris Moda Haftası’nda da bir çok tasarımcının defilesinde pullu ceket detayını izledik. Kıyafeti monotonluktan kurtarıp, göz alıcı bir ışıltı veren pullu ceketler 70’lerin disko ceketlerini de andırmıyor değil. Kışın yaklaştığı bu günlerde, düz beyaz bir tişört, jean pantolon ve uzun çizmelerle kombinlenip sizi kıyafet seçme derdinde kurtaracak bu parçaya siz de sahip olmak isteyeceksiniz.

Feminen & Maskülen, rock’n roll& elegan görünüm arasında ince bir çizgide kalmanızı sağlayacak olan payetli, pullu, işlemeli, ışıl ışıl ceketlerden bir tane de sizin dolabınızda olsun.

Pullu ceketinizi özellikle beyaz, sade bir tişörtün üzerine giymeniz tavsiye edilir. Altına da jean pantalonunuzu giyerseniz çok şık görünecektir. Ceketin rengine göre giyeceğiniz topuklu bir ayakkabıyla şıklığınıza şıklık katacaksınız.

Bu ceketleri hem Dolce& Gabbana ve Micheal Kors gibi ünlü markalardan satın alabilirsiniz. Ayrıca sezon trendi olduğu için bir çok alışveriş merkezinde bulunan mağazalarda da rastlayabilirsiniz.

Ünlülerin pullu ceketlerini nasıl kullandığını görmek için foto galeriyi tıklayın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI