Ana SayfaModaPenti'nin Yeni İnce Çorap Koleksiyonları İle Her Kombine İmzanızı Atın

Penti’nin Yeni İnce Çorap Koleksiyonları İle Her Kombine İmzanızı Atın

Daha sert ve iddialı çizgilerin yoğunlukta olduğu Glam Rock koleksiyonu ise dama desenleri, çizgili motifleri, ripped modelleriyle dikkatleri üstüne çekiyor. Pentilicious’tan Glam Rock, görünümlerine feminen ve iddialı bir imza isteyenleri tatmin edecek gibi görünüyor.
 
City Walk koleksiyonu ise içimizdeki ışıltılı feminen tarafa seslenen bir koleksiyon. Concept Koleksiyonu’nun önemli bir parçası ve tamamlayıcısı olan City Walk Koleksiyonu, gündüzden geceye her kombinde kadınların gardırobunun vazgeçilmezi olmaya aday. File detayları, ışıltılı görünümler, farklı leopar desenleri ve motifleriyle Pentilicious City Walk, şehirdeki tüm yürüyüşlerinize nefes kesen bir parıltı katacak.
 
Natural Aura Koleksiyonu, kadınların günlük kullanımına uygun olarak tasarlanmış. Şıklığı ve konforu aynı parçalarda birleştiren koleksiyon gündelik hayatımızda iyi görünmek için rahatımızdan vazgeçemeyeceğimiz günler için ideal! Trendi görünümlerin kullanıldığı Natural Aura, farklı renkleriyle Pentilicious’ta sizi bekliyor.

Peki Penti’nin yeni koleksiyonlarından size uygun olan hangisi?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI