Ana SayfaModaPeter Dundas ve Roberto Cavalli Yollarını Ayırdı

Peter Dundas ve Roberto Cavalli Yollarını Ayırdı

Tasarımcı Peter Dundas ve İtalyan modaevi Roberto Cavalli yollarını ayırdığını açıkladı. 2015’in Mart ayında markanın kreatif direktörlüğü görevine gelen tasarımcı, Milano Moda Haftası defilesinden sonra marka ile olan iş birliğine son verdi. Ayrılık sonrası tasarımcı “Bu değerli deneyim için Roberto Cavalli’ye ve ekibine teşekkür ederim. Gelecekteki çalışmalarında onlara başarılar dilerim” dedi.

Roberto Cavalli’ye katkılarından dolayı Peter Dundas’a teşekkür ederiz diyen markanın CEO’su Gian Giacomo Ferraris ise “Roberto Cavalli olarak değişim sürecinden geçiyoruz. Tasarım ekibi devam edecek ve yeni kreatif direktörü de bu ekipte yer alacak” açıklamasını yaptı.

Norveç doğumlu tasarımcı, 2008 yılında Emilio Pucci markasının kreatif direktörlüğünü yapmadan önce 2002 ve 2005 yılları arasında Roberto Cavalli’nin baş tasarımcısı olarak ekipte yer aldı. 2015 yılında tekrardan Roberto Cavalli’ye dönen tasarımcı geri dönüşü için “Roberto Cavalli’nin mükemmel dünyasına devam etmek benim için bir onur. Bu eşsiz markanın potansiyeli ve imkanları için heyecanlıyım” demişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI