Ana SayfaGüzellikPHYTO’nun Günlük Ultra Hassas Bakım Rutini Progenium ile Saç Sağlığınız Korumada

PHYTO’nun Günlük Ultra Hassas Bakım Rutini Progenium ile Saç Sağlığınız Korumada

Tüm saç tipleri için geliştirilen, saç sağlığını ve bakımını muhafaza etmek isteyenler, ve günlük bakım rutininde bitkisel ürün tercih edenler için geliştirilen PROGENIUM; uzun, sağlıklı, yumuşak ve ışıldayan saçlar vaat ediyor!

 

PHYTOPROGENIUM BAKIM RUTİNİ

Phytoprogenium Günlük Şampuan

Günlük kullanıma uygun Phyto Progenium Günlük Şampuan saç derinizi nazikçe temizliyor, içeriğindeki probiyotik kompleksler saçınızın floral dengesini koruyarak saç sağlığını eşsiz bir şekilde muhafaza ediyor. Parlak, yumuşacık saçlar vaat eden şampuan içeriğinde bulunan ebegümeci özü ile ekstra nemlendirme sağlarken, yulaf sütü ile saçınızı yumuşatıyor ve besliyor. Islak saç derisine hafif masaj yaparak uygulayacağınız şampuan parlak, yumuşak ve sağlıklı saçların ilk adımını sunuyor.

 

Phytoprogenium Kolay Tarama Sütü

Süt bazlı formülü ile anında nem ve etki vererek saçlarınıza eşsiz bir deneyim sunan kolay tarama sütü saç derinizin dengesini koruyor, parlak ve yumuşaklık sağlayarak sağlıklı saç ve saç derisi için aksiyona geçiyor. İçeriğinde bulunan besleyici özelliğe sahip nergis ve biberiye yağları saçınıza canlılık kazandırırken, yulaf sütü protein ve nemlendirici özellikleri ile saça yumuşaklık veriyor. Narenciye kokusu ile saçta mis gibi bir iz bırakan tarama sütü ihtiyacınız olan günlük bakım rutinin ikinci ve son adımını oluşturuyor. Nemli saç uçlarına uygulanan süt, saç diplerinden uçlarına kadar tarama ile durulamadan kullanılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI