Ana SayfaYaşamPopüler Eğlence ve Lezzet Noktanız: Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restaurant

Popüler Eğlence ve Lezzet Noktanız: Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restaurant

Boğaz’ın etkileyici manzarasına karşı konumlanan Aqua Restaurant, balık ve deniz ürünlerini yaratıcılıkla sunan restoranı ve Boğaz hattını renklendiren şık barı ile yeni sezona hazır.  1 Kasım Pazar günü, özlenen brunch’larına yeniden başlayacak olan Aqua,  özenli servisi, benzersiz menüsü ve canlı performanslarla şehrin keyfini çıkarmaya davet ediyor.

İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus’un ana restoranı Aqua sezonu yenilenmiş, dinamik bir konseptle karşılıyor. 1 Kasım Pazar günü, çok sevilen brunch’ını yeniden başlatan mekan; akşam yemeklerinde deniz ürünleri sunan şık restoranı, özel bir bar alanı ve canlı performansları ile misafirlerini lezzet ve eğlence dolu buluşmalara davet ediyor.

Lead With Care programı ile hijyen ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ile leziz deniz ürünlerini buluşturan restoranı Aqua, arkadaşlarla eğlenceli kutlamalara, iş kahvaltılarından, aile buluşmalarına veya şık bir akşam yemeğine kadar farklı deneyimler için herkesin buluşma noktası oluyor. Kasım ayı boyunca her çarşamba dünya müziğinin en seçkin örnekleriyle Barbaros Aqua sahnesinde dinleyici ile buluşurken, her cuma Jale ve Ümit Sayın ile 90’lar, cumartesi geceleri ise her hafta sıra ile Sibel Tüzün, Zeynep Talu, Zuhal Olcay ve Yeni Türkü performansları ile misafirlere keyif dolu saatler yaşatıyor.
Ayrıca salı akşamları piyanist Aslı Güral’ın notaları ile geceler renklenirken, Cheese N’Toast ile leziz peynir ve şarapların tadımı yapılıyor. Perşembe akşamlarını Ayşe Evrim’in repertuvarı keyfe dönüştürüyor. Pazar günleri ise Hande Ateş’in performansı eşliğinde brunch unutulmaz bir hafta sonu deneyimi yaşatıyor.  

Zengin içerikleriyle farklı deneyimler sunan Aqua,  yalnızca canlı performansları izlemek isteyen misafirlerini, bar alanında ağırlıyor.

İstanbul’un dinamizmini yansıtan atmosferi ile Aqua, konuklarını otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve hünerli ekibi tarafından hazırlanan yaratıcı ve leziz tabaklar ile buluşturuyor. Her daim taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanan menüde; havyar, ahtapot, karides, istiridye, ıstakoz gibi deniz ürünleri, bu mutfağın tutkunlarına iştah kabartan bir deneyim sunuyor. Canlı istasyonlarda anlık pişirileren seçme lezzetler ise merak uyandırıyor. Menüde balık ve deniz ürünleri çeşitlerinin yanı sıra sushi, sashimi ve imza tatlılardan oluşan geniş bir yelpaze yer alıyor.
Bar kısmında ise, farklı damak tatlarına hitap eden özel bir bar menüsü misafirlerin beğenisine sunuluyor. Şef Barmen Önder Çağlı’nın ve bar ekibinin Aqua’nın dinamik atmosferinden esinlenerek  hazırladığı yaratıcı kokteyller, eğlenceli anların tamamlayıcısı oluyor. Dileyen misafirler detaylı bilgi ve rezervasyon için 0552 381 11 11’i arayabilir veya Biletix’ten müzik programını takip ederek rezervasyon yaptırabilir.
 
Kahvaltı 07:00 – 11:00
Akşam yemeği 19:00 – 00:00/ Canlı performans 21:30-23.30
Pazar Brunchı ise 12:30-15:30
 
Aqua, pazartesi günleri hariç her gün açık (Pazar günü sadece brunch servis ediliyor.)
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI