Ana SayfaMagazinPrens Harry ve Megan Markle İlişkisi Doğrulandı

Prens Harry ve Megan Markle İlişkisi Doğrulandı

İngiliz basını Prens Harry’i kızdırmış gibi görünüyor….
 
Geçtiğimiz hafta Prens Harry’nin Amerikalı oyuncu Meghan Markle ile birlikte olduğu haberlerinin çıkmasının ardından, Markle hakkında ulusal basında bile hakarete varan iddiaların yer alması Harry’nin sabrını taşırdı ve Kensington Sarayından hiç beklenmeyen bir açıklama geldi.
 
Prensin, “Kız arkadaşı” Meghan ve ailesi hakkında endişe duyduğu belirtilen duyuruda (kız arkadaşı kelimesiyle de ilişkilerinin doğrulandığını artık anlayabiliriz) Markle’ın annesinin bile fotoğrafçılardan dolayı evine girmekte zorlandığı, arkadaşları, iş arkadaşları ve sevdiği diğer kişilerin de bu sözel bombardımandan payını aldığı yazıyor.

 


Prens Harry’nin kişisel basın danışmanın yazdığı açıklamanın devamında ise şöyle yazıyor:

 “Prens Harry Hanımefendi Markle’nin güvenliğinden endişe duyuyor ve onu koruyamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Prens Harry ile birkaç aydır birlikte olmasından dolayı böyle bir fırtınaya göğüs germek zorunda kalması hiç adil değil. Prens Harry basında haberi yapanların “Prensle birlikte olmanın da bir bedeli var. Bu da oyunun bir parçası ” diyeceğini biliyor.  Ama Prens Harry bunun bir oyun olduğuna katiyen katılmıyor. Prens bu açıklamayı yaparken Markle’ın hayatına daha fazla zarar vermeden basının bu haberlere bir son vermesini umuyor. Prens Harry, daha önce hiç böyle bir basın açıklaması yapılmadığının altını çizerken aklı başında çoğu insanın neden böyle bir duyuru yapma ihtiyacı hissettiğini anlayacaklarını düşünüyor…”
 
Ya bir Prens kız arkadaşını tam da böyle korumalı zaten…

– Meghan Markle hakkında bilmediğiniz 9 şey

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI