Ana SayfaMagazinPrenses Charlotte vaftiz oldu

Prenses Charlotte vaftiz oldu

İngiltere tahtının 4. varisi Prenses Charlotte Elizabeth Diana`nın vaftizi bugün St. Mary Magdalene, Norfolk`ta gerçekleşti. Vaftiz töreni bugün İngiltere saati ile 16:30`da başladı.

Törene kraliyet ailesinden pek çok isim katıldı. Bunların arasında Kate Middleton`ın kardeşleri James ve Pippa vardı. Prenses Charlotte`un dedesi Prens Charles ve eşi Camilla da katıldı. Fakat törende Afrika`da bulunduğu için Prens William`ın kardeşi Prens Harry bulunamadı. 

Prensesin vaftiz annesi ve babası ise 5 kişiden oluştu: Sophie Carter (Kate`in arkadaşı), James Meade (William`ın arkadaşı), Adam Middleton (Kate`in kuzeni), Laura Fellowes (Prenses Diana`nın yeğeni), Thomas van Straubenzee (Prens William`ın eski sınıf arkadaşı).

Cambridge Düşesi Kate Middleton törene fildişi rengi bir Alexander McQueen imzalı bir elbise ve Jane Taylor şapkasıyla katıldı. Törenin en sevimli detayı ise minik Prens George`un babası Prens William`ın kardeşi Prens Harry`nin 1984`teki vaftizinde giydiğine çok benzer bir kıyafet giymesiydi. 

Bu sevimli aile tablosunu videodan izlemek için burayı tıklayın!

Prens George (2015)                                                  Prens William (1984)

Vaftiz töreninden fotoğraflar için fotogaleriye tıklayın!

Prens George`un vaftizini hatırlamak için ise buraya tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI