Ana SayfaGüzellikPrenses Diana’nın Güzellik ve Bakım Sırlarını Araştırdık

Prenses Diana’nın Güzellik ve Bakım Sırlarını Araştırdık

Prenses Diana zarafeti, tarzı ve güzelliğiyle unutulmaz ikonlar arasında. Biz de Trendus olarak bu güçlü kadının güzellik rutinlerini araştırdık.

Genetik miras
Güzellik uzmanları Prenses Diana’nın genlerden gelen bir cilt güzelliğine sahip olduğunu belirtiyor. Lekesiz ve sıkı cildi bunu kanıtlar nitelikte.
Uyku alışkanlıkları
Kaliteli uyku, Prenses Diana’nın güzellik rutininin bir parçasıydı. Uyku eksikliğinin dolaşım sistemini bozarak, cildi solgun ve yorgun gösterdiği bilinen bir gerçek. Siz de Diana gibi gece uykunuzun kalitesine özen gösterin.
İmza görünüm
Prenses’in makyajı daima nemlendirici ile başlıyordu. Ardından teniyle aynı renkte bir fondöten ve göz çevresi için kapatıcı ürün kullanılıyordu. Ardından maskara uygulanıyor ve son dokunuş ise günlük ruh haline göre seçtiği bir ruj oluyordu. Bu makyaj onun imzası haline gelmiş bir görünümdü.
Gözlerle aynı renk kalem
Diana’nın makyaj artisti Mary Greenwell gözlerinizle aynı renkte göz kalemlerinden uzak durmanızı söylüyor. Bu nedenle özellikle makyaj artistiyle tanıştıktan sonra, Prenses’in etkileyici mavi gözlerini mavi göz kalemiyle çerçevelenmiş şekilde görmeniz oldukça zor.
Maskara uygulaması
Diana’nın göz makyajında en önemli adımlardan biri de, köklerden itibaren özenle ve yoğun biçimde taranmış kirpikler.
Koku
Prenses Diana daima parfüm kullanıyordu. Güzelliğine son dokunuşu es geçmiyordu.
Saçlar
80’li yılların uzun ve hacimli saçlarının aksine, Diana’nın daha sportif ve androjen bir görünüm yaratan saçları bir ikon olmasının en önemli nedenlerinden.
Beslenme
Saray şeflerinden birinin belirttiğine göre Prenses güne sıkı bir kahvaltıyla başlıyor; diğer öğünlerde ise çoğunlukla havuç, sebze, haşlanmış patates ve tavukla besleniyordu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI