Ana SayfaAnne ve ÇocukPuma X Susam Sokağı Karakterleri

Puma X Susam Sokağı Karakterleri

Puma, bu anlaşma kapsamında Elmo ve Kurabiye Canavarı gibi sevilen susam sokağı karakterlerin yer aldığı ayakkabı, tekstil ve aksesuar koleksiyonlarını sevenleriyle buluşturacak.

Puma, iki yıl süreyle geçerli olacak global anlaşma çerçevesinde eğlence ve spor dünyası arasındaki doğal sinerjiyi ön plana çıkaran dört adet ortak markalı koleksiyon üretecek. Susam Sokağı ürünleri, bebeklerden yetişkinlere kadar bütün yaş gruplarına hitap edecek.

Puma Çocuk Kategorisi Bölümü Başkanı Reinhard Dischner yaptıkları anlaşmadan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek şunları ifade etti: “Susam Sokağı nesillerden beri beğeniyle izleniyor. 150’den fazla ülkede tüm çocuklar Puma ürünlerini sevdikleri kadar Susam Sokağı karakterlerini de seviyorlar. Susam Sokağı çocukların öğrenmelerine, büyümelerine ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olurken onları eğlendiriyor. PUMA Çocuk ürünleri de eğlenceyi daima destekliyor. Yani iki markanın mükemmel uyumu söz konusu!”.

Sesame Workshop Uluslararası Lisanslama Başkan Yardımcısı Risa Greenbaum şunları ekledi: “Misyonumuz daha akıllı, daha güçlü ve daha kibar çocukların yetişmesine katkıda bulunmak. Sunduğumuz içerikler de sağlıklı alışkanlıkları özendirecek yönde oluyor. Puma ile çalışmaktan ve en sevilen Susam Sokağı karakterlerini günlük yaşama daha etkin bir şekilde taşımaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Puma Susam Sokağı ortak markalı koleksiyonların ilki 2016 İlkbahar/Yaz Sezonu’nda görücüye çıkacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI