Ana SayfaGüzellikPürüzsüz Bir Cilt İçin Modellerin Yaptığı 6 Şey

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Modellerin Yaptığı 6 Şey

Bir modele yakından baktığınızda dikkatinizi çekecek ilk şey, cildinin ne denli pürüzsüz olduğudur. Adeta photoshop’lanmış gibi görünen bu ciltlerin altında yatan kusursuzluğun sebepleri, son derece sade uygulamalardan kaynaklanıyor.

İşte pürüzsüz bir cilt için modellerin yaptığı 6 şey:

1. Sabahları yüzlerini yıkıyorlar. Siz de cildinizin doğal yağ ve Ph dengesine kavuşması için her sabah yüzünüzü su ve losyonla yıkamayı ihmal etmemelisiniz.

2. Şeker alımını azaltarak kilolarını dengede tutuyorlar. Kanınızdaki şeker oranı yükseldikçe cildinizin kolajen ve elastin dengesi bozularak kırışıklık oluşumuna zemin hazırlar. Aynı şekilde hızlı kilo alıp vermek de cilt elastikiyetini bozduğu için şeker alımınızı azaltmanızı öneririz.

3. Yüz bakımı randevularını atlamıyorlar. Tedavi olmak için cildinizin zarar görmesini beklemektense aylık bakımı kendinize bir rutin haline getirerek cildinizin zarar görmesinin önüne geçebilirsiniz.

4. Her gün güneşe çıkıyorlar. Tabii bu demek değil ki gün içinde saatlerce güneşlenirler. Cildin kendini yenilemesi için düzenli olarak D vitamini almaya ihtiyacı vardır ve her gün 15 dakikalığına güneşli havada vakit geçirerek bunu sağlayabilirsiniz.

5. Günlük olarak nemlendiriyorlar. Bunu defalarca duymuş olabilirsiniz; sağlıklı bir cildin temel kaynağı sudur. Her gün düzenli olarak su içmek ve nemlendirici kullanmak cildinize ihtiyacı olan nemi sağlayacaktır.

6. Egzersiz yapıyorlar. İşte kendinizi spor salonuna atmanız için bir neden daha! Egzersiz yaparak cildinizdeki kanın ve besleyici ögelerin harekete geçmesini sağlayabilir; daha sağlıklı ve genç bir cilde kavuşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI