Ana SayfaModaQuay Güneş Gözlükleri Atasun Optik ile Artık Türkiye’de

Quay Güneş Gözlükleri Atasun Optik ile Artık Türkiye’de

Atasun Optik, dünya çapında özel bir müşteri kitlesine sahip Avustralya merkezli güneş gözlüğü markası Quay ile özel bir iş birliğine imza atıyor. İş birliği kapsamında Atasun Optik Quay’i, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterileriyle buluşturacak. 

Güneş gözlüklerinin hem özgün hem de erişilebilir olması gerektiği fikrinden yola çıkan Atasun Optik ve Quay, güven odaklı ” Express Yourself” kampanyası ile iş birliğini başlatacak.

Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, “Atasun Optik olarak, dünyanın her yerindeki gençler tarafından tanınan Quay ile özel bir iş birliğini başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliğimiz ile birlikte, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış mağaza ağımız, güçlü e-ticaret yapımız ve deneyimli kadromuz ile Quay’in Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştıracağız” dedi.

Quay EMEA Satış Direktörü Roger Pelaud ise “Atasun Optik’in yaygın ağının gücü ve uzmanlığından da faydalanarak gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinden dolayı oldukça heyecanlıyız. Güneş gözlüklerimizle, Türkiye pazarıyla birlikte daha da genişleyecek olan müşteri kitlemizin, güvenle kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Atasun Optik, QUAY’in çok sevilen ve trendleri yansıtan geniş ürün çeşitliliğine sahip güneş gözlüklerini, tüketici ile buluşturacak. Ürün yelpazesi, damla ve çekik forma sahip, yuvarlak ve geniş çerçeveli güneş gözlükleri de dahil olmak üzere her yüz şekline uyacak farklı şekil ve stillerde Quay’in imzasını taşıyan tasarımları içerecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI