Ana SayfaSağlıkRadika'dan Aşkınızı Pekiştirecek Hediye Seçenekleri

Radika’dan Aşkınızı Pekiştirecek Hediye Seçenekleri

Doğadan aldığı ilhamla katkısız, doğal aromaterapi seçenekleriyle hayatları iyileştiren Radika Aromaterapi, aşk ateşini yükseltecek hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü hediyesi arayışına son veriyor. 

 

Koklama yöntemiyle beynin limbik sistemine etki ederek aşk ve sevgi motivasyonu arttıran, hastalıklara şifa olan aromaterapi ürünleri son dönemin en gözde hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. Türkiye’de aromaterapi denince de en güvenilen markaların başında gelen Radika Aromaterapi, alışılmış hediye seçeneklerinden sıkılan ve sevdiğine özenilmiş, düşünülmüş bir hediye arayışında olanlara 14 Şubat’a kadar tüm ürünlerinde geçeli %14 indirimiyle doğanın gücünden aldığı ilhamla katkısız, doğal ve keyif dolu hediye seçenekleri sunuyor. 

 

Havada aşk kokusu… 

Doğanın aşk için yarattığı kokuları tek bir ortam spreyinde buluşturan Radika Aromaterapi, çiftlerin aşkını pekiştirecek bir seçenek sunuyor: L.O.V.E is in the air … İçerisindeki Ylang Ylang’ın gücüyle ortamdaki olumsuz duyguları uzaklaştıran, duygularla bağı güçlendiren L.O.V.E is in the air’da bir de güzelliği ve aromatikliğinin yanı sıra cinsel motivasyonu yükselten gülün tutkulu gücü de bulunuyor. Özgüveni ve aşık olma cesaretini destekleyen, öfkeyi ve olumsuz duyguları yatıştıran Itır’ın da yer aldığı L.O.V.E is in the air, havada aşk kokusu duymak isteyenlere hitap ediyor. 

 

 

Dilekler dile gelsin, sevilenlerin kalbini ışığıyla aydınlatsın: Doğal Mumlar 

 

‘Hayat aşkla dolsun, sır kapıları bir bir açılsın. Ylang ylang uçucu yağı aşkın, sedir uçucu yağı meşkin kokusu olsun’ inancıyla Radika Aromarerapi, vazgeçilmez hediye seçeneklerinden olan mumları doğal dokunuşlarla sunuyor. Soyawax ile hazırlanmış, ylang ylang ve sedir doğal uçucu yağlarla kokulandırılmış Aşk&Meşk mumları ve sevdiğinin ismini vurgulamak isteyenlere özel sunulan Baş Harfler Mum şifa dolu anlar sunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI