Ana SayfaYaşamRadisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de Spa Keyfi!

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de Spa Keyfi!

Radisson Blu Hotel, İstanbul Ottomare, şehirden uzaklaşmadan dinlenmek ve yenilenmek isteyenleri, tüm detayları düşünülmüş, unutulmaz bir spa deneyimine davet ediyor. Stil sahibi ve rahatlatıcı tasarımıyla öne çıkan Sueno Exclusive Wellness & SPA, huzur veren atmosferiyle 2500 m2’lik alanda yer alıyor. Palmiye ağaçlarıyla çevrelenmiş açık havuz manzaralı fitness merkezinde, profesyonel spor eğitmenleri ile spor yapabilir ve sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Kadınlar ve erkekler için ayrı ıslak alanların da bulunduğu Spa’da açık ve kapalı havuz, fitness merkezi, özel egzersiz stüdyosu, hamam, buhar banyosu, sauna, bakım odaları ve içerisinde jakuzi bulunan bir Spa Süiti de yer alıyor.

Sueno Exclusive Wellness & SPA’daki spa deneyimi, otelin yenilenen terapi masajları ve sunumları ile başlıyor. Altın masaj yağı ve masaj sırasında uygulanan altın maske, spa haftasında kendini şımartmak isteyen misafirlere özel uygulanan bakım ritüellerinden. Ayrıca Sueno Exclusive Wellness & SPA ışıl ışıl bir bakım ile tazelenmek isteyen misafirlerini geleneksel Türk hamamı servisi ile keyifli ve otantik bir yolculuğa çıkıyor.

Tüm pandemi koşullarına uygun şekilde yenilenen Sueno Exclusive Wellness & SPA, 24-31 Ocak 2022 tarihleri arasında dinlenmek ve yenilenmek isteyen tum misafirlerini “Spa Haftasına” bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI