Ana SayfaYaşamRadisson Hotel Group EMEA'daki önemli pazarlarda 2021’de büyüme kaydetti

Radisson Hotel Group EMEA’daki önemli pazarlarda 2021’de büyüme kaydetti

Radisson Hotel Group, beş yıllık iddialı büyüme ve dönüşüm planını uygulamaya devam ediyor. Radisson Hotel Group’un güçlü stratejik büyüme ve dönüşüm planı, zor bir dönemin ardından şirketin hızlı bir şekilde toparlanmasını sağladı. Salgının başlangıcından bu yana Radisson Hotel Group, sadece Çin’de kesinleşen 100 otel anlaşması da dahil olmak üzere dünya çapında 250’den fazla otel anlaşması yaparak önemli büyüme kaydetti.

Global İş Geliştirme Başkanı Elie Younes: “Girişimlerimiz konuklarımızı ve yatırım ortaklarımızı da çok yakından ilgilendiriyor. Çalışanlarımıza ve markalarımıza duydukları güven için yatırımcılarımıza minnettarız. Seyahat sektöründe yavaş yavaş bir toparlanma sürecine girdiğimiz bugünlerde, konuklarımıza daha fazla seçenek sunmaya ve yatırımcılarımıza daha fazla fırsat yaratmaya devam etmeye kararlıyız.” dedi.

Yatırımcıların, iş ortaklarının ve konukların tercih ettiği marka olma taahhüdünü sürdüren Radisson Hotel Group, 2021’nin başından bu yana EMEA’da 50’den fazla otel anlaşmasına imza attı. Grubun 2021’in 3. çeyreğinde ulaşılan önemli kilometre taşları ise şöyle:

  • Londra’daki ilk Radisson RED oteli Radisson RED London Greenwich The O2 açıldı.
  • Beşi yazın açılmış olan yedi yeni otel anlaşmasıyla 1600 odaya ulaşarak Fas’ta güçlü bir genişleme performansı sergiledi. Grup böylece Fas portföyündeki otel sayısını 10’a çıkarırken ülkede 2025 yılına kadar faaliyette ve gelişmekte olan 15 otele ulaşma stratejisini hızlandırdı.
  • Grup, Thakher City’de yaklaşık 1000 oda ve rezidans ile Mekke, Suudi Arabistan‘daki varlığını iki katına çıkardı. 
  • Grup, Sochi, Rusya’da ikinci Radisson Collection oteli için anlaşma yaptı ve Milano ve Sevilla‘da iki olağanüstü Radisson Collection otelinin açılması ile bu marka altında ilk kez İspanya’ya girmiş oldu ve İtalya’daki varlığını genişletti..
  • Radisson Individuals markası, tanıtımının yapıldığı zamandan bu yana geçen bir yıl içinde Yunanistan’daki ilk Radisson Individuals tesisi olan Anda Hotel Athens dahil EMEA’da 20’den fazla otele ulaşarak hızlı bir küresel genişleme performansı sergiledi. 

Radisson Hotel Group, BM COP26 konferansına çok kısa bir süre kala, konaklama sektöründeki sorumlu toparlanmayı destekliyor. Grubun 2025 yılına kadar karbon ve su ayak izini %30 azaltma hedefine uygun olarak, Radisson Hotel Group, İspanya’nın ilk LEED (Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik) Hospitality Gold sertifikalı oteli Radisson Collection Hotel, Magdalena Plaza Sevilla, de dahil olmak üzere, Radisson Collection Hotel Gran Via Bilbao, Radisson RED Hotel Dubai Silicon Oasis ve Hindistan’daki Radisson Resort & Spa Lonavala gibi yeni tesislerle portföyündeki yeşil otel sayısını artırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI