Ana SayfaYaşamRadisson Otelleri’nden Sevgililer Günü Kutlaması

Radisson Otelleri’nden Sevgililer Günü Kutlaması

14 Şubat sevginizi kutlamak, dinlenmek, yenilenmek ve özel anılar biriktirmek için harika bir fırsat. “Her an önemlidir” anlayışıyla Radisson Otelleri bu özel gün için farklı programlar sunuyor.

Radisson Hotel İzmir Aliağa, Bergama Antik Kenti, Nemrut Limanı ve İzmir Limanı’nın yakınında, rahatlamak, deniz kenarında romantik bir yürüyüş ve bisiklet yollarında veya yakındaki kafelerde güzel günbatımının keyfini çıkarmak isteyenlerin adresi. Otelin Sevgililer Gününe özel hazırladığı pakette, açık büfe kahvaltı, isteğe göre odaya ücretsiz kahvaltı, superior odada sevgililer gününe özel ikramlar eşliğinde konaklamanın yanı sıra, otelin şefi İzzet Alparslan’ın özenle hazırladığı Hazar Restoran’ın ikonik atmosferinde sevgililer günü menüsü de bulunuyor.  11-21 Şubat tarihleri arasında geçerli Sevgililer Günü paketine özel Ira Spa’daki seçili masajlar %30 indirimli. Tatilini uzatmak isteyen misafirler için ise konaklama fiyatı üzerinden %20 indirim uygulanacak.

Tarihi yarımada ve eşsiz deniz manzarası ile Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare, Sevgililer Günü için eğlenceli ve unutulmaz bir akşam vaadediyor.Otelin restoranı Fine Mare Restaurant’ta gerçekleşecek Sevgililer Günü yemeğinin ardından kutlamaya keman dinletisi, canlı müzik ve DJ performansı eşlik edecek.

İstanbul Anadolu yakasında, şehrin en merkezi lokasyonlarının ortasında yer alan Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia’da ise 11-12-13 Şubat tarihlerinde 80 Euro’dan başlayan konaklama fırsatlarının yanı sıra, 14 Şubat’ta otelin Blu Lounge’unda Sevgililer Gününe özel akşam yemeği de hazırlanıyor. Otel, şehirden uzaklaşmadan romantik bir mola vermek isteyen misafirlerini bekliyor.

Radisson Otelleri bu özel günde de, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak, size ve sevdiğiniz kişiye unutulmaz anlar yaratmak için hazır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI