Ana SayfaSağlıkRahatlamak İçin Yapabileceğiniz 8 Şey

Rahatlamak İçin Yapabileceğiniz 8 Şey

Dünya yaşamak için büyük, karışık, düzensiz ve korkutucu bir yer. Bu da stres seviyemizin her geçen gün artmasına yol açıyor. Kimimiz de, dürüst olmak gerekirse, bununla başa çıkamıyor.
Çığ gibi büyüyen stres etkisinin zihnimizde yarattığı tahribattan sağlığımız da olumsuz etkileniyor. Bunun önüne geçmek ve üzerinizdeki baskıyı azaltmak için yapacağınız bazı şeyler var.
İşte rahatlamanızı sağlayacak 8 yöntem…
1. Kitap okurken rahatlatıcı müzikler dinleyin. Okuduğunuz roman Stephen King imzalı bile olsa, bırakın ona klasik müzik eşlik etsin.
2. Renklenin. Son dönemde piyasada birçok çeşidini bulabileceğiniz yetişkinler için tasarlanmış boyama kitaplarından edinin.
3. Egzersiz yapın. Sizi fit bir vücuda kavuşturmasının yanı sıra düzenli olarak egzersiz yapmak korkularınızdan ve endişelerinizden de uzak tutacaktır.
4. Meditasyon için YouTube’a başvurun. En bunaldığınız anda açacağınız bir YouTube kanalı ile kendinizi bulutların üzerinden dünyayı izlerken bulabilirsiniz. Kendinize bu zamanı tanıyın.
5. Günlük tutun. Akşamları 5 dakikanızı ayırarak endişelerinizi, korkularınızı yazmaktan çekinmeyin. Zor anlarda bu defteri yanınızda bulundurun.
6. Komedi programı izleyin. Unutmayın, gülmek stresle başa çıkmanın en etkili yöntemidir.
7. Köpüklü bir banyo yapın. Kendinizi suyun ve aromalı yağların dinlendirici gücüne teslim edin.
8. Dinlenin. Bir şeylerin kötüye gittiğini hissettiğiniz zaman o an’ı beklemeye alın ve birkaç saat uyuyun.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI