Ana SayfaModaRahatlık ve Stilin Buluştuğu Nokta: hummel Love Athletes Koleksiyonu

Rahatlık ve Stilin Buluştuğu Nokta: hummel Love Athletes Koleksiyonu

Hummel’ın büyük ilgi gören, sporun gücüne duydukları inançla dünyayı değiştiren muhteşem insanları destekleyen Love Athletes kampanyası devam ediyor. Markanın yakında çıkacak yeni Sport Style koleksiyonuyla uyum içinde ilerleyen Love Athletes AW20 kampanyası,Türkiye’den de kendi disiplinlerinde oyunun kurallarını değiştiren ilham verici 13 yeni sporcu ile meraklılarıyla buluşacak.

Şehir hayatından ilham alan koleksiyon, stil ve inovasyonun yanında markanın sofistike yaklaşımını yansıtarak sürdürülebilir malzemelerin kullanımına da odaklanıyor. Sade ve şık renk çeşitleri, İskandinav yalın stilini ve eşit mesafede endüstrinin önde gelen performansını sunabilmek için ikonik hummel şevron ve logosu ile harika bir görünüm sağlıyor.

hummel seamless ürünleri dört yönlü esnek kumaşı, güçlü hareket özgürlüğü ve çok yönlü kullanım için tasarlandı. Rahat ve son derece konforlu olan yüksek kaliteli teknik kumaşların kullanıldığı bu parçalar, BEECOOL teknolojisi ile de size yüksek nefes alabilirlik, hızlı ve maksimum kuruluk sunuyor.

Sizi kuru ve serin tutmak için geliştirilen hummel BEECOOL teknolojisiyle en iyi performansınızı sergileme fırsatı elinizde. BEECOOL teknolojisi ile donatılmış olan hummel ürünleriyle cildiniz nefes alır. Kıyafetiniz hızlı bir şekilde kuruyup size maksimum rahatlık sunar.

hummel Sport Style koleksiyonu hummel.com.tr ve Vadi, Hilltown, Emaar, İstanbul Forum, Marmara Forum, Ankara Gordion, İzmir Agora ve Bursa Korupark’ta meraklıları ile buluşacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI