Ana SayfaModaReebok, Geleceğe Mirasını “Write You Legacy” Kampanyasıyla Bırakıyor

Reebok, Geleceğe Mirasını “Write You Legacy” Kampanyasıyla Bırakıyor

Reebok, üretim süreçlerinin ve kullanılan malzemelerin yaşadığımız dünyanın geleceğini nasıl etkilediğinin bilinciyle geliştirdiği “Write Your Legacy” kampanyasını ve aynı isimli koleksiyonunu tüketici ile buluşturdu. Geleceğe bir miras niteliğindeki kampanya; The Kickback, Raah ve Youngming Kang olmak üzere dünyanın dört bir yanından sürdürülebilirlik adına çalışmalarıyla öne çıkan kurumlar işbirliğiyle geliştirildi.

“Write Your Legacy” kampanyasında Reebok’ın ikonikleşen silüetlerinden Classic Leather Legacy çevreye duyarlı bir bakış açısıyla, sürdürülebilirlik alanında çalışma yapan kişiler ve kurumlar tarafından yeniden tasarlandı.

Kampanyanın Türkiye ayağında ise, beğeniyle takip edilen bağımsız beş yerel dergi ile iş birliği yapılıyor. Sürdürülebilirliği işleri içerisinde bir hedef olarak almış editörlerin hazırladığı sürdürürebilirlik ve yeni dünyada üretim konulu içerikler bir hafta boyunca www.reebok.com.tr üzerinden paylaşılacak.
 

Geri Dönüştürülmüş Malzemeden Üretilen Yeni Classic Leather Legacy

“Write Your Legacy” kampanyası kapsamında geliştirilen [Ree]Cycled Classic Leather Legacy ve Legacy 83 modelleri de tüketiciyle buluşarak geleceğe iz bırakmaya hazır. Koleksiyonla birlikte tüketiciye sunulan ürünlerden biri olan yeni [Ree]Cycled Classic Leather Legacy, 70’li yılların ikonik koşu ayakkabısı tarzından esinlenilerek futuristik bir bakış açısıyla tasarlandı.

Kampanyada yer alan ve sadece kadınlara özel geliştirilen, Classic Leather Legacy serisinin ikinci ürünü Legacy 83 ise, 70’li ve 80’li yılların tasarım anlayışından esinlenilerek hazırlandı.

Hem [Ree]Cycled Classic Leather hem de Legacy 83 sürdürülebilirlik odaklı bir anlayışla, %30 geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretildi.

Geçmişin ilhamıyla, gelecek için tasarlanan [Ree]Cycled Classic Leather Legacy ve Legacy 83 www.reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI