Ana SayfaYaşamReebok Nano X1 Adventure ile Sporun Kalbi Kemerburgaz Kent Ormanı’nda Attı

Reebok Nano X1 Adventure ile Sporun Kalbi Kemerburgaz Kent Ormanı’nda Attı

Sporu salonların dışına taşıyan Reebok’ın Nano X1 Adventure etkinliğinde sporseverler açık havada maceranın tadını çıkardı. Kemerburgaz Kent Ormanı’na Reebok tarafından kurulan engellerle dolu parkurda sporcular kıyasıya rekabet etti. Zorlayıcı hava şartlarına rağmen sporseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte keyifli dakikalar yaşandı. 
 

Reebok’ın resmi web sitesi üzerinden kayıt olarak yarışmaya katılan sporcular, zorlu bir parkurda ilk üçe girebilmek için ter döktü. Sporseverler, 3 Km’lik parkurda ağırlık taşıma, çamur hendeği, palet duvarı, lastik geçişi gibi dokuz aşamayla karşılaştı. Yarışmanın finalinde parkuru toplamda 6 dakika 56 saniyede tamamlayan sporcu 5 bin TL değerindeki ödülün sahibi oldu. Yoğun talep gösterilen ve kontenjanın günler öncesinden dolduğu yarışmada, 3 bin TL değerindeki ikincilik ödülü ve 2 bin TL değerindeki üçüncülük ödülü de sahiplerini buldu.
 

Zorlu açık hava koşulları için üretilen Reebok’ın resmi fitness ayakkabısı Nano X1 Adventure, sporculara bu macera dolu günde ihtiyaç duydukları üstün performans desteğini sağladı. Yüksek dayanıklılık ve çok yönlülük odaklı tasarlanan Reebok Nano X1 Adventure; dayanıklı streç ve nefes alabilen sayasıyla üst düzey koruma ve rahatlık sunuyor. Yenilenmiş kauçuk dış taban, engebeli yüzeylerde maksimum çekiş sağlarken; tabanın ön kısmında kullanılan “Floatride Energy” teknolojisi, hızlı tepki veren hafif bir kullanım sunuyor. Anti-mikrobiyal iç astara sahip Nano X1 Adventure’da, doğaya uyumlu ve %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen elastik bağcıklar kullanıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI