Ana SayfaModaReebok'tan Çok Yönlü Fitness Ayakkabısı: Nano X1

Reebok’tan Çok Yönlü Fitness Ayakkabısı: Nano X1

Yıllardır sporcuların ve spor tutkunlarının ilk tercihi olan Reebok, sporun her alanında kullanılması için tasarladığı Nano X1’i müjdeliyor. Sporun her alanında avantaj sağlamak üzere hazırlanan Nano X1, her seviyeden bireylere ve sporculara hitap eden bir rahatlık ve hafiflik sunuyor. Resmi fitness ayakkabısı Nano X1, sporcuların taleplerini karşılamak için üstün bir antrenman ayakkabısının performans özelliklerini, kaliteli bir koşu ayakkabısının rahatlığıyla birleştiriyor.

 

Üstün performans ve şık tasarım bir arada

Reebok’ın performans ürünlerini modayla destekleyen bakış açısının en yeni ürünü olan Nano X1, fitness tutkunları için gün boyu kullanıma uygun şık bir tasarıma sahip.

Reebok, Nano X1 ile, sporcuların bireysel performans ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre seçim yapabilecekleri, Flexweave Knit ve Flexweave Grit olmak üzere iki farklı üst malzeme seçeneği sunuyor. Maksimum nefes alabilirlik sağlayan yeni bir örgü malzemeden oluşan yumuşak ancak güçlü, stil odaklı bir saya olan Flexweave Knit günlük kullanıma uyum sağlarken, ultra güçlü, hafif ve dayanıklı bir malzemeye sahip Flexweave Grit ise en zorlu antrenmanlara dayanacak bir performans sergiliyor. İki modelde de yer alan Floatride Energy tamponlaması konfor, hız ve kontrolü bir arada sunuyor.

 

Reebok’ın çok yönlü resmi fitness ayakkabısı NANO X1, geniş renk skalasıyla www.reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI