Ana SayfaSağlıkReiki ile Kendi Şifacınız Olun

Reiki ile Kendi Şifacınız Olun

Reiki nedir?
 
Sonsuz kaynaktan gelen “Yaşam Enerjisi” diyebiliriz kısaca. Rei ve Ki kelimelerinden oluşmuş Japonca bir kelimedir. Rei; evrensel ve yaşama dair anlamındadır. Ki ise hepimizin bildiği gibi enerji demektir.
 
Reikinin aşamaları var mıdır?
 
Reikinin de birçok kadim öğretilerde olduğu gibi aşamaları vardır. Önce Reikinin felsefesi öğretilir. Sonrasında ise etiği öğretilir, bu reiki öğrenmenin olmazsa olmazlarıdır. Buraya kadar olan kısım Reiki 1 diye adlandırılır. Reiki 2 de daha teknik bilgiler veriliyor. El pozisyonları ve semboller öğretilir ve eve Reiki şifacısı olarak dönülür. Bundan sonra yaklaşık bir sene Reikinin içselleştirilip, kullanılıp, mucizelerini deneyimleme aşamasından sonra arzu edenler Master yani Üstat olurlar. Bu aşama çok özeldir. Reiki Master sembolü yaşam değiştirme gücüne sahiptir.
 
Reikinin ne gibi etkileri var?
 
Duygusal iyileşme sembolü Se Hey Ki ile duygu dünyamız ve mental dünyamız düzene girer. Mesela ben yanımda tartışan insanlar olduğunda hemen açıyorum, 5 dakika sonra ” kusura bakma” diyorlar birbirlerine. Öfke toprağa akarak sakinleşiyorlar. Epilepsi (Sara) rahatsızlığı olan bir genç ile Reiki çalışması yaptıktan sonra nöbetleri her günden ayda bire hafif bir şekilde ayakta atlatmasına kadar geriledi. Üstelik hiçbir yan etkisi yoktur.
 
Herkes yapabilir mi?
 
Eğitimlerini eksiksiz tamamlayan herkes yapabilir.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI