Ana SayfaYaşamReyhan Uludağ'ın Solo Sergisi DOART Galeri'de

Reyhan Uludağ’ın Solo Sergisi DOART Galeri’de

Paris’te Carousel De Lourde Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği’nde altın madalya kazanan İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Uludağ DOART Galeri’de 13. Kişisel Sergisi Olan “Solo Sergisiyle” sanat severler ile buluşuyor.

Reyhan Uludağ eserlerinde konsept olarak “çizgileri” ele almaktadır. Doğada gördüğümüz her şeyi çizgiler ile anlatan ressam. Çizgiler ile kimi zaman dört nala koşan atları, kimi zaman ise İstanbul’un siluetlerini resmediyor.  Doart Galerisinde gerçekleştireceği Sola sergisinde çizgiler izleyicileri bir yolculuğa çıkararak ve izleyicilerin kendi çizgilerini keşfetmelerini sağlayacak. Yağlı boya, akrilik boya, karışık teknik, sulu boya gibi tuval ve kâğıt üzerine yapmış olduğu resimlerin yanında farklı bir tarz yakalayarak tuval üzerine metal ya da beton efekti gibi tekniklerle sıra dışı çalışmalara imza atmaktadır. Aynı zamanda üç boyutlu ahşap ve pleksiglas çalışmalarını da izleyici ile buluşturacak olan Uludağ, sergide yaklaşık 30 yeni eserini sergileyecek.
 

Bu serginin diğer ve önemli bir özelliği de çağdaş bir platformda teknolojiyi sanatla birleştirerek yenilikçi eserler üretmeyi amaçlayan Reyhan Uludağ’ın NFT çalışmaları da DOART Galeride sergi açılışı ile eş zamanlı olarak online platformda izleyicilerle buluşuyor olacak. Bu bağlamda Türk sanatını uluslararası platforma taşıma anlamında önemli bir adım oluşturmaktadır.

Reyhan Uludağ’ın çizgileri ile yolculuğa çıkmaya ve Ululararası platformada ki NFT çalışmalarını görmeye  hazır mısınız?

29 Ocak – 12 Şubat 2022 arasında devam edecek olan sergi Doart Galerisi (Meşrutiyet Mahallesi Kevser Sokak No 4 Nişantaşı Şişli) 29 Ocak Cumartesi Günü Saat: 18.00 da düzenlenen Kokteyl ile sanatseverler ile buluşacaktır.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI