Ana SayfaYaşamRogue One Beyaz Perdeye Damga Vurdu

Rogue One Beyaz Perdeye Damga Vurdu

Tam ismi Rogue One: A Star Wars Story olan film serinin karanlıkta kalmış bir noktasına odaklanıyor. Star Wars sevenlerin büyük bir çoğunluğunun başarılı bulduğu bu yapımın yönetmenliğini Gareth Edwards üstleniyor. Başrolde Felicity Jones yer alırken ona Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen ve Forest Whitaker gibi isimler eşlik ediyor. Filmde Death Star gibi devasa bir silahın inşa edildiği haberi evrende yayılmaya başlıyor. Büyük bir felaketin önüne geçmek isteyen asiler Death Star’ı inşa eden Galen Erso’nun kızı olan Jyn Erso‘yu kurtarıyor. Onun önderliğindeki ufak bir ekip İmparatorluğa karşı ilk zaferlerini kazanıyor. Bu filmdeki olaylar A New Hope‘daki başarının zeminini hazırlıyor.

Rogue One daha ilk haftadan İngiltere, Çin ve Güney Kore gibi önemli pazarlarda gösterilmeye başladı. Daha vizyondaki birinci haftasını tamamlamadan dünya genelinde 290.5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti. Bu kazancın sadece 155 milyon doları Amerika’da kazanıldı. Filmin Amerika dışındaki pazarlarda da büyük ilgi görmesi elde edilen başarının en büyük kanıtı oldu.

Star Wars serisi yakın zamanda Rian Johnson‘ın yönettiği filmle beyaz perdeye dönecek. Şimdilik Star Wars: Episode VIII ismiyle anılan yapım 15 Aralık 2017‘de vizyona girecek. Onu genç Han Solo filmi ile Star Wars: Episode IX takip edecek.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI