Ana SayfaRöportajRöportaj: Box Of Luv

Röportaj: Box Of Luv

Öncelikle sizleri tanıyabilir miyiz?

T: 1991 İstanbul doğumluyum. Lisans eğitimimi Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladıktan sonra özel bir turizm ajansında kurumsal iletişim alanında çalışmaya başladım. Ancak girişimci yönüm, inandığım ve heyecan duyduğum fikri bulduğum anda yeni bir maceraya adım atmak için beni harekete geçirdi. Şimdi aynı zamanda mesleki yönelimimde uzmanlaşmak adına Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yönetimi programında yüksek lisans yapmaktayım.

S: 1989 İstanbul doğumlu olup Beykent Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden 2013 yılında mezun oldum. Öğrencilik yıllarımda kurumsal alanda tecrübe edindikten sonra profesyonel iş hayatıma Coca Cola İçecek İnsan Kaynakları departmanında çalışarak başladım ve 3 sene sonunda hayallerimin peşinden gitmeye karar vererek kurumsal hayatıma son verdim. 2 yıllık evliyim ve çiçeği burnunda bir anneyim. Mert adında 3 aylık bir bebeğim var. 

Box of Luv Flowers mottosu nedir?

‘Kutu Dolusu Mutluluk’ mottosundan yola çıkarak markamızın yer aldığı her alanda aslında salt çiçek değil mutluluk dağıtıyoruz. Her yeni kutuyla yepyeni heyecanlara ortak oluyoruz.
 
Müşterilerinize nasıl ayrıcalıklar tanıyorsunuz?

Taptaze çiçekleri geleneksel kalıplarının ötesinde farklı şekil, boyut ve renklerde tasarladığımız kutularda özgün ve yaratıcı bir konseptle sunuyoruz. Hollanda’dan ithal çiçeklerimiz ve 2 sene solmayan Ekvator güllerimiz yerli güllere kıyasla daha iri ve kaliteli olmasının yanı sıra tazeliklerini de daha uzun süre koruyorlar. Türkiye’de ilk kez çıkardığımız harf kutularımız müşterilerimizin kişiselleştirilmiş sürprizler yaratmalarına olanak sağlıyor. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini temel alan bir markayız. Hatta kimi zaman müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yepyeni kutular ve konseptlere imza atıyoruz. En son çıkardığımız ortalama beş yüz gülle hazırlanan dev ayı şeklindeki ‘Rose Teddy Bear’ de aslında onların hayal gücünün bir ürünü.
 
Müşteriler Box of Luv Flowers’ a nereden ulaşabilir?

​Satışlarımızı internet ve telefon üzerinden gerçekleştiriyoruz. Instagram ise tüm ürünlerimize rahatlıkla ulaşabileceğiniz oldukça aktif olarak kullandığımız bir kanal. Bizlere www.boxofluvflowers.com websitemizden ya da @boxofluv Instagram profilimizdeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.  Aynı zamanda lidyana.com üzerinden de ürün satışlarımız yapılmaktadır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI