Ana SayfaRöportajRöportaj: Seyhan Okur

Röportaj: Seyhan Okur

Kendinizden bahseder misiniz? 

1992 yılında Mimar Sinan üniversitesinde eğitimim sürerken iş hayatına yabancı markaların Türkiye seçkilerini yaparak başladığım perakende sektöründe, sırasıyla Koton Marka Müdürü,  Fabrika – Beymen Business Merchandising Direktörü olarak rol aldıktan sonra şimdi de Boyner’in 5 Kadın markasının Marka Müdürü olarak kariyerime devam etmekteyim.

 Sezonun trendlerini sizden dinleyebilir miyiz? Bu sezon neleri daha çok göreceğiz? 

Yaz sezonuyla yükselen elbise trendi, kış sezonunda da devam ediyor. Elbiseler farklı kalıpları ve sofistike çiçek baskılarıyla tüm kadınların gardırobunda şıklığın adresi olacak. Geçtiğimiz kış trend olan pembenin yerini kırmızı alıyor. Kombinleriniz kırmızının en göz alıcı tonuyla farklı bir havaya bürünecek. Bunun yanında zümrüt yeşilleri ve yanık turuncu sonbaharın karanlık havasına canlı bir ton katacak. Kışın içimizi ısıtacak örgü kazaklar, hacimli örgüleri ve dikkat çekici renklerle ön plana çıkıyor. 3D efektli yapay kürkler ile flat dokumaların birlikte kullanımları, bu sezon çok dikkat çekiyor. Kuş gözleri, metal aksesuarların yanı sıra parlak kristal taşların kullanımları da modern silüetlere güç katıyor. Ekose ve prince de galles kumaşlar mevcut. Maskülen kullanılan bu kumaşlar, feminen kuplarla şehirli kadına yön veriyor. İrili ufaklı farklı uçlardaki geometrik biçimlerin birbirleri ile ilişkilendirilmesiyle oluşan zamansız desenler sonbahar-kış trendleri arasında öne çıkıyor.
 
Boyner özel markaları nelerdir?  Sonbahar kış koleksiyonunuzdan bahseder misiniz? 

Boyner markaları olarak tüm kadınların gardırobunda yer alabilmeyi çok önemsiyoruz. Bu sebepten farklı kadınlara hitap eden farklı markalarımız bulunuyor. Artık sadece Boyner’de müşterileri ile buluşan Fabrika markası net ve modern çizgisiyle çalışan kadının hafta içi ve hafta sonu kombinlerini oluştururken; Limon Company “casual” koleksiyon seçkisi ile mağazalarda yerini alıyor. House of Camellia kadını günlük hayatın içinde zarif bir şıklık arayanların adresi olurken, T-box markası genç, dinamik silüetleri ile dikkat çekiyor. Tarzıyla farklılaşan, sokak modasını en canlı şekilde yansıtan Black Pepper markası, günlük hayatta farklılaşmak isteyenlerin adresi oluyor. Koleksiyonlarımızı oluştururken bahsettiğimiz farklı kadın tipleri için kendi tarzlarında hem sezonun trend öğelerini barındıran hem de her daim gardıroplarında bulundurmak isteyecekleri modellerden olmasına dikkat ediyoruz.

 Hangi marka hangi yaş grubuna hitap ediyor? 

Markalarımızı oluştururken bir yaş skalası tabi ki belirliyoruz. Genel olarak hedef kitlemiz 18 yaş ve üzeri kadınlar. Ancak günümüz moda algısına baktığımızda çok formal bir kıyafeti, sweatshirt’le kombinlemek de mümkün. Bu sebepten markalarımız aslında her yaş grubuna hitap ederken aslında tavırlar arası fark yaratıyor.
 
 Sizin yolunuzda yürümek isteyen genç arkadaşlara önerileriniz nedir? 

Her zaman yeniliklere ve yenilenmeye açık olmalarının yanı sıra bitmez tükenmez bir merak ve tutkuyla işlerine sarılmaları, moda sektöründe ilerlemek isteyen gençlerin anahtar kelimeleri olmalı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI